Kærlighed på cykel

Hvis I køber et af de nye cykelpakker fra VisitNordsjælland så kan I også vælge overnatning på Sankt Helene i Tisvildeleje.

Tisvildeleje er et godt udgangspunkt for mange gode, interessante cykelture og vi har også vores egne cykelkort, som I kan downloade her på siden

Download cykelkort 1

Hvad enten I vil cykle rundt fra sted til sted eller tage udgangspunkt fra Sankt Helene, så er det en god ide at tage cyklen med på ferie. Gribskov kommune er med sine mange cykelstier et yndet feriemål for alle, der har lyst til masser af frisk luft.

 

 


Nordkyststien

Nordkyststien – cykelrute 47 – strækker sig fra Helsingør til Hundested. Turen går langs med den smukke Kattegatkyst, og man kommer undervejs forbi spændende mindesmærker, skønne panoramaer, restauranter, overnatningssteder, strande og meget mere. Hele turen er på ca. 66 km.

Lokale Cykelruter 701 og 702

Fører jer rundt i det gamle Helsinge kommune via ruterne 701 og 702, som er 2 ruter, der er skiltede og kan køres på én dag. På det kort, man kan købe på Sankt Helene, er der endvidere afmærket yderligere 3 ruter, disse er dog ikke skiltede i naturen, så du må kunne køre efter kort.

Laugø – Ørby – Pøleåstien (Tisvilde – Hillerød)

Stirute 32 forbinder nu Hillerød med Tisvildeleje, tidligere måtte man køre af landevejene for at komme videre fra stirute 32 fra Helsinge mod Tisvilde.

Madruter på cykel rundt i Gribskov kommune

I receptionen kan du få udleveret kort med ture rundt til lokale producenter af fødevarer. Pluk dine egne jordbær, smag på lokalt dyrkede vine og få godt køb med hjem fra Kødsnedkeren i Ørby.

 


 

WE CYCLE MORE samarbejder med Sankt Helene om at skabe gode cykeloplevelser – sammen med andre.

Med udgangspunkt fra Sank Helene byder Nordsjælland på rigtig mange flotte cykelture, hvad enten du vil cykle på landevej eller på mountainbike stier. Har du lyst til at udforske Nordsjælland på cykel, så vil vi anbefale, at du går på wecyclemore.com.

På Wecyclemore kan du finde andre at cykle sammen med uanset tid og sted. Der ligger planlagte ture inde lavet af lokale cykelmotionister, hvor du på forhånd kan se længde og hastighed, så du finder ture der passer til dine ønsker. På den måde får du glæde af de lokales kendskab til de bedste ruter, spændende pause steder og evt. kontakt til cykelmekanikere.

Ligger der ikke allerede en planlagt tur har du mulighed for selv at oprette ture og invitere andre. Derudover har du mulighed for at finde inspiration til ture og der ligger blandt andet  information om motionsløb, ruter og sikkerhed.

Det er gratis at være medlem af cykelnetværket – så se mere på wecyclemore.com – og få bedre og flottere cykeloplevelser på Nordsjælland.