Kærlighed på cykel

Hvis I køber et af de nye cykelpakker fra VisitNordsjælland så kan I også vælge overnatning på Sankt Helene i Tisvildeleje.

Tisvildeleje er et godt udgangspunkt for mange gode, interessante cykelture og vi har også vores egne cykelkort, som I kan downloade her på siden

Download cykelkort 1

Hvad enten I vil cykle rundt fra sted til sted eller tage udgangspunkt fra Sankt Helene, så er det en god ide at tage cyklen med på ferie. Gribskov kommune er med sine mange cykelstier et yndet feriemål for alle, der har lyst til masser af frisk luft.

 

 


Nordkyststien

Nordkyststien – cykelrute 47 – strækker sig fra Helsingør til Hundested. Turen går langs med den smukke Kattegatkyst, og man kommer undervejs forbi spændende mindesmærker, skønne panoramaer, restauranter, overnatningssteder, strande og meget mere. Hele turen er på ca. 66 km.

Lokale Cykelruter 701 og 702

Fører jer rundt i det gamle Helsinge kommune via ruterne 701 og 702, som er 2 ruter, der er skiltede og kan køres på én dag. På det kort, man kan købe på Sankt Helene, er der endvidere afmærket yderligere 3 ruter, disse er dog ikke skiltede i naturen, så du må kunne køre efter kort.

Laugø – Ørby – Pøleåstien (Tisvilde – Hillerød)

Stirute 32 forbinder nu Hillerød med Tisvildeleje, tidligere måtte man køre af landevejene for at komme videre fra stirute 32 fra Helsinge mod Tisvilde.

Madruter på cykel rundt i Gribskov kommune

I receptionen kan du få udleveret kort med ture rundt til lokale producenter af fødevarer. Pluk dine egne jordbær, smag på lokalt dyrkede vine og få godt køb med hjem fra Kødsnedkeren i Ørby.