Fest på Restaurant Sofie

Lokaler fra 20 til 140 personer til alle typer selskaber. Bryllup, fødselsdag, konfirmation, reception, firmafest og meget mere.

 

Slap af og nyd festen –

Vi står for det hele


Uanset hvad, så har vi på Restaurant Sankt Helene mange års erfaring i at skabe de bedste rammer for en uforglemmelig fest.

Kom og se lokalerne – f.eks. Pejsestuen og Galleriet – eller den store Centersal. Når I har besluttet jer for Restaurant Sankt Helene, så inviterer vi jer til en festsamtale, hvor I planlægger festen i detaljer sammen med vores festansvarlig. Menu, vine, borddækning, blomster, osv. Nøjagtig som I vil have det. Så sørger vi for, at selve dagen bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

I forbindelse med en fest kan det være rart at trække sig tilbage til en god seng. Og stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet eller brunch. Sankt Helene råder over 40 værelser, 25 ferielejligheder og 28 feriehytter, så der er ganske enkelt noget for enhver smag.

Vort festprogram består af flere festmenuer med middage, 2 helaftens arrangementer, en buffet samt mulighed for temafest menuer.

Herunder finder du et bredt udvalg af menuer. Først vores vælg selv menuer hvor du frit kan sammensætte en menu 3 retters menu samt natmad for kr. 575,-


Vælg selv menuer

  • Krabbe-avocadotårn på bund af laks, pyntet med stenbiderrogn, spirer og pesto.
  • Limemarineret laks med pesto og krydderurter samt sprød salat.
  • Frisk asparges salat med appelsin og sprød seranoskinke.
  • Tuncarpaccio med avokadosalsa og rødbedevinaigrette.
  • Bruchetta med tomat-basilikum med hvidløg og tynde skiver af seranoskinke hertil rucola og pesto.

  • Braiseret kalvefilet med årstidens grøntsagssauté, kartoffelrösti og kraftig skysauce med persille.
  • Lammeculotte med tzatziki, årstidens grønsager, små stegte kartofler og rødvinssauce.
  • Oksefilet med kartoffeltop, citronbagte rodfrugter vendt med krydderurter samt portvinssauce.
  • Sprængt gåsebryst på dampet spidskål, langtidsstegt knoldselleri, pommes duchesse samt orangesauce.
  • Mandelstegt torsk med hvidvinssauce, spidskål og langtidsstegte cherrytomater samt peberfrugt og nye kartofler.
  • Langtidsstegt oksemørbrad med timianstegte kartofler, årstidens grøntsager og portvinssauce.

  • Nougatparfait med karamelflage, ristede mandler og hindbærpuré.
  • Chokolademousse med jordbær-myntecoulis og knas.
  • Marengspude med friske bær og vaniljeis
  • Gateau Marcel med hjemmelavet chokoladeis, hindbærpuré og jordbærparfait med nøddeflage.
  • Cheesecake med friske bær og citronmelisse.

  • 2 sandwiches lavet af groft brød med æggesalat og roastbeef.
  • Røde/brune pølser med diverse tilbehør.
  • Kold kogt oksebryst med pickles og frisk høvlet peberrod serveres med solsikkerugbrød og smør.
  • Oksekødssuppe med kød og melboller, serveret med brød og smør.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat og surt hertil rugbrød og smør
  • Boblende hvidvin med hyldeblomst
  • Kirr Royal
  • Asti med appelsinjuice & grenadine
  • Cava – Brut
  • Cava – Semi Sec
  • Moscato Uvello Dolce

 

Færdige menuer

  • Stegte kammuslinger anrettet på ærte- og gulerodscreme hertil rødbedespire, purløg og rucola vendt med olie – eddikedressing, serveres med brød og smør.
  • Trøffelfarseret unghanebryst serveret med bønnetimbale, sauterede gulerødder og østershatte hertil rødvinssauce og Pommes Anna.
  • Nøddehorn med nougatcreme serveret med jordbær – ingefærshot, appelsinsorbet og ristede mandler.
  • Kaffe med hjemmebagte småkager.
  • 2 sandwiches lavet af groft brød med æggesalat og roastbeef.

Pris per person kr. 580,00

  • Hjemmerørt tunmousse på små salater, syltede cherrytomater og balsamico–olivenolie. Hertil serveres smør og hjemmebagt økologisk brød.
  • Varmrøget laksemousse på små salater med persillepesto, syltede cherrytomater og krydderurter. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
  • Langtidsstegt oksemørbrad med pommes duchesse, courgettevifte, langtidsbagt knoldselleri, honningglaseret gulerod og 2 saucer; kraftig rødvinssauce og hjemmelavet bearnaise.
  • Gateau Marcel med hjemmelavet chokoladeis, hindbærpuré og jordbærparfait med nøddeflage.
  • Kaffe/te og hjemmebagte småkager.

Pris per person kr. 545,00

Antipasti

  • Forret; Oksecarpaccio marineret med citron-olivenolie, små salater, høvlet parmesan og basilikumpesto, serveres med hjemmebagt brød og smør

Buffet

  • Italiensk tomatsuppe med basilikum og hvidløg
  • 2 slags crostini med tapenader af oliven og soltørret tomat
  • Bruschetta med koldrøget laks og krydderurtemarineret mozzarella
  • Parmaskinke med grillede marinedere peberfrugter
  • Ovnbagt aubergine med løg og tomat
  • Tagliatelle carbonara
  • Pastapenne Arabica med krydderurter
  • Nakkekam saltimbocca med gulerodspuré
  • Langtidsstegt lammeculotte med rosmarin og hvidløg
  • Kraftig marsalasauce og smårstegte danske kartofler
  • Dessert; Friske frugter
  • Italienske oste med sylt, knas og kiks
  • Tiramisu på ricotta og mascarpone
  • Kaffe og te med 2 slags hjemmebagte småkager

Natmad

  • Udvalg af italienske pølser med tilbehør

Pris per person kr. 625,00

  • Thai tun: Grillet frisk tun vendt med sesam, koriander og chili.
  • Pink grapefrugt granité.
  • Langtidsstegt kalvemørbrad med kantarel, Pommes Anna, knoldselleri, courgette og gulerod.
  • 3 franske oste med syltede nødder, oliven og hjemmebagt knækbrød.
  • Gateau Marcel med æg af hindbærsorbet, sprød hippenflage og med spiselige blomster

Pris per person kr. 825,00

Den store buffet

Tallerkenanrettet forret:

  • Røget laksetatar med sprød salat, marineret tang og pesto. Brød og smør.

Buffet bestående af

  • Rimmet hellefisk pyntet med rødløgsrerelish.
  • Limecreme pyntet med ørredrogn
  • Ovnbagt torsk med sprød parmaskinke.
  • Rodfrugter vendt med persille-pesto.
  • Krydderpaneret kalkunbryst med purløgscreme og chilicashewnødder.
  • Grillede oksemedallioner med sauteret østerhatte og rødbeder.
  • Citrontimian-stegt lammekølle serveret med tzatiki.
  • Kamutsalat med perlemozzarella, grillede peberfrugter og pinjekerner.
  • Broccolisalat med bacon, tranebær og rødløg.
  • Safran nudler med cipolloløg og soltørrede tomater.
  • Smørstegte kartofler
  • Marsala-sauce
  • 2 slags hjemmebagt brød samt kiks.
  • Danske og udenlandske oste med hjemmelavet kompot og oliven.
  • Nøddetærte serveret med citruscreme tilsmagt med vanilje.
  • Kaffe og hjemmebagte småkager.

Natmad

  • Mulligatawnysuppe med brød og smør.

Pris per person kr. 845,00

 

 


Vores skønne festlokaler

 


Populær Pejsestue –

Der er mange gode grunde til at lade Restaurant Sofie danne rammen om jeres bryllup eller fødselsdag. Ikke mindst den naturskønne beliggende tæt ved Kattegat, og den nænsomt restaurerede firelængede gård. Pejsestuen er velegnet til fester fra 35-50 personer.

 


Fest i Galleriet

Hvis I er under 30 personer foregår festen i Galleriet, endnu et charmerende lokale på Vieholmgård. Kom op og kig på vores lokaler og lav en lokale reservation i godt tid. Der er rift om pladserne med over 100 arrrangementer om året.

 


To Centersale –

Ved store fester over 50-60 personer rykker festen fra Vieholmgård over i de store sale. Mad og betjening er den samme høje kvalitet og med den rette bordopstilling og indretning skaber vi de hyggeligste omgivelser for din fest. Ligeledes dejligt med rigelig udenomsplads, hvis I har mange børn med.

Velkommen og Velbekomme..!