Golf-ferie

Hvorfor ikke tage golfudstyret med på ferie? Eller bare tage et par afslappende dage i Nordsjælland, hvor golfen er i højsædet? Vi har samarbejde med flere lokale golfbaner, og sørger gerne for at booke en tid og en frokost i golfbanens restaurant. Nærmeste Golfbane Ree Golf i Helsinge.

 

Golf 1 dag for 2 personer i dobbeltværelse
Golf for 2 personer i delt dobbeltværelse incl.greenfee på Ree Golf, 3 retters middag, overnatning og morgenmad på Sankt Helene.
Pris pr. person
Fra 1.095,-

 

Golf i Nordsjælland


Golfbaner vi samarbejder med

Ree Golf – Helsinge

Ree Golf tilbyder en spillemæssigt krævende, men samtidig meget æstetisk runde. Området, der domineres af bakker, åer, søer og den gamle højt placerede Pibemølle, er blevet det ideelle sted for alle golf interesserede. Pibemøllegaard, hvis første sten blev lagt i 1775 danner i dag de idylliske rammer om selve klubben. Bygningerne er omhyggeligt og nænsomt restaureret, og fremstår i dag med reception, klubhus, café, restaurant, selskabslokale, VIP-lounge, pro-shop, omklædningsrum m.v. Vores bane har ry for altid at være i fin stand. Det sørger vores dygtige greenkeepere for.Udover en god bane og helt nye topmoderne træningsfaciliteter med golfsimulator har vi også et professionelt trænerteam under Magnus Landström Golfacademy, som tilbyder såvel undervisning som en meget velassorteret Golfshop.

Gilleleje Golf

Med afvekslende terræn dels med gamle læhegn og dels med åbne engstrækninger. Store greens og bunkers. Klubben har en dejlig proshop og restaurant, der altid har noget spændende på menuen. Baner og klubhus ligger naturskønt i Esrum Ådal, midt i det smukt kuperede Nordsjællandske landskab, langt fra bebyggelser, befærdede veje og jernbaner.Naturoplevelsen er hos os en del af golfspillet. Moserne og skovene omkring anlægget og de mange naturlige hegn og søer giver husly for fugle og dyr. Der er i enhver henseende ”højt til himlen”. Gilleleje Golfklub er en enestående oplevelse året rundt – både natur- og golfmæssigt. Greenkeepere gør en stor indsats for at vedligeholde banerne. Hurtige greens som klippes dagligt, og fairways klippes 3 gange ugentligt. Ikke mange baner har den store fordel, at Driving Rangen er placeret i umiddelbar nærhed af 1. teested.Og selvfølgelig er der gratis bolde på Rangen. I samme område er der anlæg hvor man kan træne bunkerslag, indspil og putting.Vi har gjort vores for at du kan få en dejlig golfoplevelse, og vi ønsker dig en god runde.

Passebækgård Pay & Play

Spil golf uden at være medlem. Lej udstyr, betal greenfee og spil golf af hele dit hjerte.