Fantastiske faciliteter til grupper

Alle typer grupper er velkomne på Sankt Helene. Vi er lige så gode til såvel mindre som større grupper, som søger nye udfordringer under rare, hyggelige og uformelle forhold.

 

Klassetur, øveweekend, introtur, sportsophold, lejrskole eller hyttetur?


Vi har egne boldbaner, og vi formidler gerne kontakt til de lokale idrætsanlæg og arrangerer træningskampe. Vi har mødelokaler og øvelokaler med klaver til rådighed, og I vælger selv den form for forplejning, I ønsker.

Uanset hvilken interesse du/I måtte have, uanset antal på gruppen kan Sankt Helene være et godt alternativ for din næste sammenkomst.

Vi kan have op til 400 personer indkvarteret, vi kan bespise jer med alle måltider fra I kommer til I rejser. Bor I i hytter er der også mulighed for selvforplejning.

Mange spændende og utraditionelle grupper gæster hvert år Sankt Helene.

Lejrskole

Lejrskoler bor i vores hytter, som er åbne fra påske t.o.m. uge 42. Vi kan formidle kontakt til naturvejleder eller andet fagligt indhold i planlægningen. Naturstyrelsen har mange gode tilbud i Tisvilde hegn. På arealet har vi Find Vej O – løbsposter og et trygt bilfrit miljø Som lærer for en skoleklasse eller forælder, der vil inspirere til et forældremøde om klassens næste lejrskole, kan du hente inspiration her.

Kontakt Bolette på booking@helene.dk

Træningslejr

Såvel indendørs som udendørs sportsgrene kan ligge på træningslejr hos os. 25 års erfaring med idræt i alle former har givet os megen erfaring at trække på. Mere end 1000 svenske fodboldhold har haft træningslejr på Sankt Helene, mange danske håndboldhold og talenter har haft træningssamlinger hos os og O-løbere fra nær og fjern har boet her under SpringCup mv.

Kontakt receptionen på booking@helene.dk.

Introtur

Kært barn mange navne, I kalder det måske Rustur, vi foretrækker introtur, da grupperne som kommer her har det til fælles, at det er en introduktion til et nyt studie, og så en lille cocktail af våde varer. Derfor tager vi kun introture ind udenfor sæsonen typisk fra oktober til marts. Studieture med et uddannelsessted som bestiller tager vi naturligvis ind i august og september hvor de fleste studier starter.

Kontakt Thorbjørn på booking@helene.dk.

Øveweekend

Hvis du deltager i et kor, et orkester eller en gruppe, der arbejder med teater, så kan vi sørge for lokale og forplejning til jeres næste øveweekend. I kan koncentrere jer ét hundrede procent om at øve uden at skulle tænke på mad og opvask. Den klarer vi. Mange kor har nydt godt af akustikken i Galleriet og store grupper af god plads til udfoldelse i én af de store centersale.

Kontakt Henriette på booking@helene.dk


Vi sørger for et færdigt kvalitetsprodukt efter dine ønsker, så du kun skal koncentrere dig om det væsentlige: Det vidunderlige golfspil. Hvad enten I er en herre- eller dameklub, en juniorafdeling eller bare en gruppe af golfentusiaster, så står Sankt Helene klar med dejlige værelser til 1-4 personer, skøn forplejning på de tidspunkter, der passer i jeres trænings- eller turneringsprogram.PRISEKSEMPELJuniorer i 4 sengsværelser pr. døgn med halvpension og 1 greenfee kr.705
MTB cycling i Tisvilde Hegn og Gribskov. I 2009 var Danmark vært ved EM i O-løb for mountainbikere, et arrangement som har trukket mange kørere til Sankt Helene. I april – maj 09 således det italienske mountainbike landshold. Vi tiltrækker ligeledes en del danske klubber på træningslejr.PRISEKSEMPELJuniorer i 4 sengsværelser pr. døgn med helpension kr.530

Klasseturen for børn og forældre lørdag til søndag i vor hytteby, hver familie har egen hytte, medbringer egen frokost og køber en middagsbuffet i Restaurant Sankt Helene med alt godt til både børn og voksne. Som et særligt godt tilbud, hvis budgettet skal opfylde alles ønsker, så tilbyder vi hyttemenu, som I kan afhente i Cafe Helene kl.17,30 og spise samlet i køkkenet ved hytterne.PRISEKSEMPEL: Familie på 4 i  hytte pr. døgn med halvpension kr.1166
XTERRA Denmark kommer til Tisvilde weekenden 30. juni-1. juli. Løbet er en del af den globale off-road serie; XTERRA. XTERRA kombinerer svømning med mountainbiking og trailløb. Det er blevet beskrevet således; En del triatlon, en del mountainbike og en del “survival of the fittest” 3 døgns ophold incl. morgenbuffet og sportsbuffet.PRISEKSEMPEL: Dobbeltværelser 3 døgn med halvpension kr.3540