Fantastiske faciliteter til grupper

Alle typer grupper er velkomne på Sankt Helene. Vi er lige så gode til såvel mindre som større grupper, som søger nye udfordringer under rare, hyggelige og uformelle forhold.

 

Klassetur, øveweekend, introtur, sportsophold, lejrskole eller hyttetur?


Vi har egne boldbaner, og vi formidler gerne kontakt til de lokale idrætsanlæg og arrangerer træningskampe. Vi har mødelokaler og øvelokaler med klaver til rådighed, og I vælger selv den form for forplejning, I ønsker.

Uanset hvilken interesse du/I måtte have, uanset antal på gruppen kan Sankt Helene være et godt alternativ for din næste sammenkomst.

Vi kan have op til 400 personer indkvarteret, vi kan bespise jer med alle måltider fra I kommer til I rejser. Bor I i hytter er der også mulighed for selvforplejning.

Mange spændende og utraditionelle grupper gæster hvert år Sankt Helene.

Lejrskole

Lejrskoler bor i vores hytter, som er åbne fra påske t.o.m. uge 42. Vi kan formidle kontakt til naturvejleder eller andet fagligt indhold i planlægningen. Naturstyrelsen har mange gode tilbud i Tisvilde hegn. På arealet har vi Find Vej O – løbsposter og et trygt bilfrit miljø Som lærer for en skoleklasse eller forælder, der vil inspirere til et forældremøde om klassens næste lejrskole, kan du hente inspiration her.

Kontakt Bolette på booking@helene.dk

Træningslejr

Såvel indendørs som udendørs sportsgrene kan ligge på træningslejr hos os. 25 års erfaring med idræt i alle former har givet os megen erfaring at trække på. Mere end 1000 svenske fodboldhold har haft træningslejr på Sankt Helene, mange danske håndboldhold og talenter har haft træningssamlinger hos os og O-løbere fra nær og fjern har boet her under SpringCup mv.

Kontakt receptionen på booking@helene.dk.

Introtur

Kært barn mange navne, I kalder det måske Rustur, vi foretrækker introtur, da grupperne som kommer her har det til fælles, at det er en introduktion til et nyt studie, og så en lille cocktail af våde varer. Derfor tager vi kun introture ind udenfor sæsonen typisk fra oktober til marts. Studieture med et uddannelsessted som bestiller tager vi naturligvis ind i august og september hvor de fleste studier starter.

Kontakt Thorbjørn på booking@helene.dk.

Øveweekend

Hvis du deltager i et kor, et orkester eller en gruppe, der arbejder med teater, så kan vi sørge for lokale og forplejning til jeres næste øveweekend. I kan koncentrere jer ét hundrede procent om at øve uden at skulle tænke på mad og opvask. Den klarer vi. Mange kor har nydt godt af akustikken i Galleriet og store grupper af god plads til udfoldelse i én af de store centersale.

Kontakt Henriette på booking@helene.dk