Bliv som barn på ny på Naturlegepladsen på Sankt Helene


Fold hele familien ud – der er virkelig lagt op til hygge og samvær i skønne omgivelser.

I 2003 byggede Sankt Helene naturlegepladsen for fantasifulde familier. På Sankt Helenes marker er der nu oplevelser for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Området er også ideel til en gåtur, som en æstetisk oplevelse for voksne, som blot vil nyde en kunstners ”leg” og kreativitet med en motorsav.


Som gruppe er man velkommen på Naturlegepladsen, hvis man er forudanmeldt. Ring til receptionen og forhør om vi har plads til jer.


I “Troldeskoven” møder du slanger og krokodiller, mens du i din fantasi krydser en brusende flod for at nå frem til et rige befolket med hobbitter, og Gandallf fra Ringenes Herre vogter sammen med sin ørn over Eventyrriget bag palisaderne.

 


I “Madparken” kan hele familien samles om en madkurv, som du kan bestille på Sankt Helenes Restaurant Sofie eller selv have med. Der er ikke bål- og grillpladser på Naturlegepladsen.


Væddeløb er altid populært blandt børn, derfor har vi lavet en ny forhindringsbane, hvor 2 kan konkurrere mod hinanden. Søn udfordrer far og datter mor eller omvendt. Flere forhindringer venter jer, og det kræver både armkræfter og mod at komme i mål som vinder. Vil du være den næste mester, så stil op når Kalle Kanin blæser til familiekamp.