Ideer til jer, der har valgt Sankt Helene som kursussted

Tisvildeleje byder på mange muligheder for motionsløb.

Og skal du være klar i hovedet til mange timer med indlæring, så kan en tur ude i naturen give bedre muligheder for at være 100% klar gennem hele forløbet.

Forbered dig allerede inden du kommer; du ved hvor langt du kan / vil løbe, så gør brug af dette I-form løbe-link, så er du godt på vej til en dejlig løbetur.

Vi tilbyder også færdige løberuter på 3 km , 5 km , 8 km og 10 km med udgangspunkt fra Sankt Helene.

Herudover samarbejder vi med Teambuildingfirmaer, som er eksperter i at lave “frikvarterer” i kurser og konferencer, f.eks. med underholdning, samarbejdsøvelser og andre ting, som kan give et pusterum i et hårdt program. Vi formidler gerne kontakt, og I vælger selv den grad af alvor eller afslapning, der skal lægges ind i jeres program.

Sankt Helene har indgået samarbejde med det lokale firma “HolyCow”, hvis ejer Martin kan tilbyde en række spændende indspark; fx. en gang morgenyoga forud for dagens program. Selv om navnet kunne tyde på noget spirituelt er udgangspunktet i det fysiske og alle kan være med uden forudgående forudsætninger.

Vi har en række tilbud til Jer, når det gælder om at udfylde en pause eller bare få lidt fri fra kursets daglige faglige trummerum:

Emne        Indhold     Tid    Pris
Bolsje-kogning Lær at lave dine egne bolsjer og få smagsprøver. Max 20 personer pr.time. 60min.    600,-
Ballebold Prøv teamet af – Få rørt kroppen og lattermusklerne. Max 20 personer pr.time. 60min.   600,-
Minigolf- turnering Vi sætter jer igang med skøre regler og holder styr på regnskabet. Max. 20 personer. 45min.   300,-
Natur-vandring Naturvandring med kyndig naturvejleder. 2 timer  1.000
Snack-bar Vi serverer lidt spændende snacks og drikkevarer før middagen – eller om aftenen som overraskelse. Hør forslag. 15-20 min. 35/45,- pr. pers.
Fødsels-dagsfest Hvis en kursist har fødselsdag serverer vi lagkage/kagemand og varm cacao. Skal min. bestilles dagen før. 15-20 min. Min. 50,-pr. pers.
Foredrag Esrum Møllegård Rekvirer folder. Spørg! Spørg!