Fodboldtræningslejr med spillere og trænere starter med let natmad fredag aften, aftenhygge, overnatning i 4-sengsværelser med bad og toilet, morgenbuffet, træning 1,5 time, frokostbuffet, træning 1,5 time, aftensmad 2 retter god dansk mad, mulighed for adgang til teorilokale med fodboldmagnettavle, endnu en overnatning, morgenbuffet, træning 1,5 time. Den ene træning kan erstattes af kamp – vi formidler naturligvis kontakt til dommer etc.
Pris pr. person:  980,- for hele træningsweekenden

 


Håndboldtræningslejr er også en mulighed, vi har gode kontakter til klubber i området, og stor erfaring med at modtage sportsfolk, på såvel elite niveau, som et mere afslappet niveau.
DHF har brugt os som samarbejdspartner gennem snart mange år, især når de skandinaviske ungdomslandshold har haft træf med landskampe.

 


Hele året, og især forud for eller i forbindelse med Spring-Cup i O-løb, tilbyder Sankt Helene træningslejre for orienteringsløbere. Se www.tisvildehegnok.dk for mere information om O-løb i Tisvilde.

 


Kun 1 km fra Sankt Helene finder du ét af landets mange sundhedsspor. Løberuter udlagt af bl.a. Hjerteforeninger i samarbejde med Naturstyrelsen for at styrke og inspirere til at trække i løbetøjet og gøre noget godt for krop og sjæl. Sankt Helene samarbejder med løbeklubben Nordtrim. Hvis I har brug for en guidet løbetur, så tag kontakt.