Lad os hjælpe jer med at skræddersy jeres program med morgenyoga, yoga på stranden, mindfulness midt på dagen eller noget helt andet. Selv om det lyder noget spirituelt, er udgangspunktet i det fysiske og alle kan være med uden forudgående forudsætninger.


Hvis I som en del af jeres konference ønsker et anderledes og sjovt indspark, er lagkagepyntning altid et hit. Kagerne kan nydes til eftermiddagskaffen, som afslutning eller starten på et indholdsrigt kursus.


Herudover samarbejder vi med Teambuildingfirmaer, som er eksperter i at lave “frikvarterer” i kurser og konferencer, f.eks. med underholdning, samarbejdsøvelser og andre ting, som kan give et pusterum i et hårdt program. Vi formidler gerne kontakt, og I vælger selv den grad af alvor eller afslapning, der skal lægges ind i jeres program.

Derudover byder Tisvilde også på mange muligheder for motionsløb.

Og skal du være klar i hovedet til mange timer med indlæring, så kan en tur ude i naturen give bedre muligheder for at være 100% klar gennem hele forløbet.

Forbered dig allerede inden du kommer; du ved hvor langt du kan / vil løbe, så gør brug af dette I-form løbe-link, så er du godt på vej til en dejlig løbetur.

Vi tilbyder også færdige løberuter på 3 km , 5 km , 8 km og 10 km med udgangspunkt fra Sankt Helene.


FLERE TEAMBUILDING AKTIVITETER

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.