Fest på Sankt Helene

Bryllupsfest

Vidste du at I kan blive viet på stranden – kun 800 meter fra Sankt Helene? Vi har skræddersyet et par tilbud til jer, I kan vælge at markere den store dag med en receptionsbuffet, kr. 215,- pr. person eller en bryllupsfest, kr. 1.195,-

Festlig brunch

Invitér til lækker brunchbuffet, i eget lokale smukt dækket med hvide duge, hvide papirservietter, hvide lys & årstidens blomster i små vaser. Se alle mulighederne her …

3-retters festmenu/buffet

Sankt Helene har festlokaler til enhver lejlighed – og kombineret med en 3-retters menu, sammensat fra køkkenchefens menuer, er jeres fest i gode hænder. Fra kr. 695,- pr. person.

Konfirmationstilbud

Vi har sammensat et særligt konfirmationstilbud – alt I skal gøre er at læne jer tilbage – og nyde konfirmationsfesten. Kr. 595,- pr. person, uanset om I vælger buffeten eller 3-retters menuen.

Helaftensarrangement

Start festen med velkomstdrink,  herefter 3-retters middag, kaffe/te, 1 avec, husets vine, øl & vand ad libitum. 7 timers arrangement.

Pris pr. person kr. 1.195,-

Festbuffet

Festbuffet fra kr. 695,- pr. person.

Den skræddersyede fest

Den skræddersyede fest betyder at I kan sammensætte jeres fest efter jeres ønsker med mad, drikkevarer m.m. Når vi har jeres ønsker, kan vi lave et tilbud til jer.

Receptionsbuffet

Skal den særlige dag markeres uden den store fest, kan I vælge at fejre det med en receptionsbuffet i eget lokale. Buffeten kunne for eksempel bestå af: små frikadeller, krustade m/limecreme & lakserogn, bagt laks i butterdej, grøntsagsstænger, vesterhavsost, rejer på spyd og små kuvertbrød & smør. Pris pr. person kr. 245,- Det er et 3- timers arrangement med et minimum antal på 20 personer.

Frokostbuffet

Nyd en festlig frokost i eget lokale med festlig opdækning for minimum 20 personer, fra kl. 12-16. Frokostbuffeten kunne for eksempel bestå af: 2 slags sild, lun fiskefilet m/remo & citron, laksemousse, frikadeller m/surt, 2 salater, pestobagt svinemørbrad, timian kartofler, stegte champignons, rejesalat, 2 slags ost m/grønt, æbletærte og brød & smør. Pris pr. person kr. 415,-

Festlokaler

Slap af og nyd festen – vi står for det hele. I kan vælge mellem 4 festlokaler; Pejsestuen som rummer op til 50 personer, Galleriet, hvor I kan være op til 40 personer, centersal 1, vores største sal, med plads til 150 personer og centersal 2, vores lille sal for op til 80 personer.

Fest med overnatning

Når I vælger at holder jeres fest hos os, tilbyder vi en fordelagtig overnatningspris til jer og jeres gæster. Vores værelser er udstyret med tre enkeltsenge og en 1½ mands sovesofa, som giver mulighed for, at jo flere I sover i hvert værelse, jo billigere bliver prisen. Pris fra kr. 695,-


Arrangementer lige efter jeres ønsker

Sankt Helene har festlokaler, der passer til enhver lejlighed og kombineret med en 3-retters menu, sammensat fra køkkenchefens festmenuer, er jeres fest i gode hænder.

Når I vælger at holde jeres fest hos os, tilbyder vi en fordelagtig overnatningspris til jer og jeres gæster. Vores værelser er udstyret med tre enkeltsenge og en 1½ mands sovesofa, som gør at jo flere I sover i hvert værelse, jo billigere bliver prisen pr. person.

Vi sammensætter en 3 retters menu sammen med dig. Fra kr. 695,- pr. person.  Hos os er festopdækning inkl. i prisen. Der dækkes op med hvid stofduge, hvide stoflignende servietter og hvide lys. Blomster er ikke inklusiv. Priserne er gældende ved minimum 25 personer og er et 7 timers arrangement.