Fantastiske faciliteter til grupper

Lejrskole & grupper

Godt 8.000 overnattende skoleelever besøger hvert år Sankt Helene. Det siger en del om stedets popularitet. Lejrskoler kun på hverdage udenfor skoleferien, for skoleklasser med lærere. Bo i hytter med selvforplejning eller lad os stå for al forplejning. Start dagen med et lækkert morgenbord, smør selv madpakker og slut dagen af med et måltid god dansk børnevenlig mad.

Kun kr.375 pr.person pr. døgn ved min. 2 døgn

Træningslejr

Fodboldhold, håndboldlejr eller orienterings- og motionsløb? Sankt Helene kan hjælpe dig med at afholde en spændende weekend, med alle måltider inkluderet.

Pris pr. person:  980,- for hele træningsweekenden

Øveweekend

De fleste kor øver i Galleriet, som har god akustik til sang og musik. Er I en meget stor gruppe kan Centersalen være en mulighed.

Skulle I have lyst at give en lille prøve på jeres repertoire plejer de øvrige gæster at være glade for en gæsteoptræden under middagen.

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel på jeres næste lejrskole, træningslejr eller øveweekend.


Din gruppetur

Vi har egne boldbaner, og vi formidler gerne kontakt til de lokale idrætsanlæg og arrangerer træningskampe. Vi har mødelokaler og øvelokaler med klaver til rådighed, og I vælger selv den form for forplejning, I ønsker.

Uanset hvilken interesse du/I måtte have, uanset antal på gruppen kan Sankt Helene være et godt alternativ for din næste sammenkomst.

Vi kan have op til 400 personer indkvarteret, vi kan bespise jer med alle måltider fra I kommer til I rejser. Bor I i hytter er der også mulighed for selvforplejning.

Mange spændende og utraditionelle grupper gæster hvert år Sankt Helene.

Skriv din idé til os.