Det sker i Nordsjælland


I Nordsjælland er der masser af muligheder for børn og voksne, derudover har du natur til alle sider. Områder med både skov og strand, er noget af det der er med til at gøre Nordsjælland til et helt specielt sted af holde ferie. Du finder alt fra museer, slotte, til aktivitetsparker. Og alle steder er der noget for både store og små, så man aldrig skal gå på kompromis. Klik her  for et overblik over alle de spændende seværdigheder og events du finder i Nordsjælland


Er man til museer, og historiske seværdigheder er Nordsjælland et godt sted at starte.
Her finder man b.la. Kronborg slot hvor du både kan høre om historie, besøge Holger Danske i kasematter, og deltage i løbenbe arrangementer. Er man mere til fart og højder finder man i Helsingør Tekniskmuseum her udstilles fly, veteranbiler, dampmaskiner, cykler, computere, telefoner og meget mere. Ikke langt herfra er også Louisiana, som både  har skiftende udstillinger, kreativ leg for børn, og er omringet af smuk natur.

Hvis du ønsker mere info om events indenfor kunst & kultur i Nordsjælland så Læs mere her Hvor du nemt kan få overblik, og planlægge dit næste besøg til Nordsjælland.


Er du til aktive oplevelser har du her, rig mulighed for at planlægge dette ind i dit besøg eller ferie Nord på. Dette er hvad end det skal foregå på land til lands, eller på hesteryg.
Du kan både hoppe med på den nyeste mode Paddleboard, eller sejle i kajak på mere traditionelvis. Kort sagt kan du stort set opleve alt inden for vandsport i Nordsjælland.

Hvis du ønsker dine aktiviteter skal foregå på land, findes der gode baner til både golf, klatring, eller skateboard. For ikke at nævne alle de sjove naturparker og legepladser der er at finde.


I Nordsjælland findes oplevelser med dyr både til vands, til lands, og i luften. I Helsingør ligger Øresundsakvariet, som er et  museum for dyrelivet i Øresund. Har kan du både komme på havsafari og i vandlaboratoriet. Hvis du er mere til gårdliv er der rig mulighed for at besøge en af Nordsjællands Bondegårde med alle slags dyr op oplevelser. Derudover er der mulighed for, at få luft under vingerne i fugleparken som har over 1500 fugle fordelt på 250 forskellige arter. Udover fugle har parken også andre dyr som kæmpeskildpadder, aber og geder. Besøger man fugleparken er man garanteret at få en anderledes og uforglemmelig naturoplevelse.

Tag på mange flere oplevelser i nordsjælland


Se mere på visit nordsjællands hjemmeside

Visit Nordsjælland – Nordsjælland