Det sker i København


Blot en time fra Tisvilde finder man et utopia af oplevelser, og aktiviteter for hele familien. Her finder man b.la. forlystelsesparker som Bakken, og Tivoli. Her kan man sommer som jul prøve forlystelser, se koncerter, eller blot nyde den smukke udsmykning.

Er man mere til et ‘naturvidenskabeligt legeland fyldt med sjove, finurlige og lærerige opleverser for hele familien’ er Expermentariet det helt rigtige sted at tilbringe dagen med familien.

I Zoologisk have har man også mulighed for, at komme helt tæt på alt fra aber, elefanter, flodheste, løver til isbjørne. Et besøg i Københavns Zoo er altid en vild og spændende oplevelse. Zoo huser over 3.000 dyr, og er altid en speciel oplevelse uanset vejr. Hvis man mere er til dyr under vand finder man i København Den blå planet, som er Nordeuropas største akvarium, og byder på unikke oplevelser for både børn og voksne.


Der er i København fantastiske oplevelser for kunstintereserrede, og rummer alt fra moderne kunde og dansk design til samtidskunst. Derudover findes man her også både flere prisvindende aktikttegnede bygninger, samt gamle historiske bygninger. Dette er med til, at gøre København til en helt unik by som helt klart er et besøg hver. Hvis du vil læse mere om Københavns kunstoplevelser og events, så klik her.