Overnatning efter dit sovehjerte

Familieværelser

Med et familieværelse kan du til en overkommelig pris, få et afbræk med hele familien i det naturskønne Tisvildeleje. Værelserne kan rumme op til 5 personer og er udstyret med 3 enkeltsenge(heraf de 2 på hems, adgang via stejl trappe) og en 1½ mands sovesofa, eget bad/toilet, el-kedel, wifi og TV. Sengelinned kan I selv stå for eller leje det hos os. Morgenmad kan tilkøbes i højsæson fra 22/6-24/8 ved forudbestilling senest 2 dage i forvejen.

Pris pr. nat fra 675 kr ved 1 person.

Alle dage i højsæson (22/6-24/8) fra 875,- kr. ved 1 person.

Prisen afhænger af antal gæster i værelset.

I prisen er inkluderet obligatorisk slutrengøring.

Book her

Ferielejligheder

Hvis I ønsker jeres egen lejlighed med eget køkken, er en ferielejlighed en perfekt mulighed. Der er 2 slags lejligheder at vælge imellem, enten med plads til max 4 eller max 6 personer. Lejligheden til 6 personer har eget køkken, bad/toilet, terrasse, TV og wifi. Lejligheden til 4 personer har eget bad/toilet, te-køkken, TV og wifi. Sengene er adskilte, 2 af dem er placeret på hems via stejl trappe).Håndklæder og sengelinned kan enten tilkøbes eller medbringes hjemmefra. Obligatorisk slutrengøring er inklusiv i prisen. Morgenmad kan også tilkøbes.

Uden for højsæson:

Pris for lille lejlighed max 4 personer fra kr. 1095,- pr. nat.

Pris for stor lejlighed max 6 personer fra kr. 1195,- pr. nat

I højsæson – 22/6 – 24/8 kan prisen variere.

Prisen afhænger af antal gæster i lejligheden.

Book her

Hytter

Vores hytter kan rumme op til 5 personer (børn), og er dermed perfekt til lejrskoler.  Vi anbefaler maks. 3 voksne, eller familien der ikke behøver meget plads og luksus. Man får adgang til stort fælleskøkken, samt fællesbad som er inkluderet i prisen. Køkkengrej skal medbringes eller lejes. Linned, håndklæder, dyne/pude og morgenmad er IKKE inklusiv i prisen.

I kan vælge selv at medbringe dyner/hovedpude og linned – eller sovepose og lagen (skal anvendes).  Der forefindes ikke dyner/hovedpude i hytterne. Linned og håndklæder kan også lejes hos os for 100,- pr. person. Ved hytterne er der bålplads, hvor der kan hygges om aftenen. Bålpakke kan købes i receptionen.

Obligatorisk slutrengøring er inklusiv i prisen.

Uden for højsæson:

Pris pr. nat kr. 850,- på hverdage. Fredag-søndag fra kr. 950 ,- pr. nat.

I højsæson (22/6-24/8):

Pris pr. nat kr. 995,-

Hytterne bookes ved at sende en mail på booking@helene.dk eller på tlf. 48709850.


Overnatning på Sankt Helene

Vælg netop den overnatningsform, der passer til dig og din familie!
Vi har familieværelser, ferielejligheder med køkken og terrasse og hytter med fælles køkken og bad.

Med kun 800 meter til vandet, er der rig mulighed for at få flere dukkerter på en dag – og ikke mindst et hav af oplevelser i Tisvildeleje, Nordsjælland eller København.