Højt til himlen og tæt på målet

Kursus & Konference

Hos Sankt Helene kan du afholde lige netop den slags kursus eller konference der passer til dit behov. Hvad enten det skal vare en halv, en hel, eller halvanden dag og være med eller uden overnatning.

Teambuilding på Sankt Helene

Teambuilding

Hvad end du ønsker et bedre sammenhold, eller blot et afbræk fra hverdagen med kollegaer, eller holdkammeraterne, finder du her de perfekte omgivelser og oplevelser til teambuilding

Mødelokaler

Centrets 8 mødelokaler kan rumme kurser fra 24 personer i hestesko op til 250 i biografopstilling i det største lokale. Fra alle lokaler har du frit kig ud til naturen, som omgiver Sankt Helene.

Booking forespørgsel

Lad os hjælpe med at sammensætte det perfekte kursus for dig, har du  forespørgsler, spørgsmål, eller blot er interesseret i et tilbud, så kontakt os på: booking@helene.dk eller direkte på telefon 48709850


Et kursus eller en konference på Sankt Helene er alternativet til det strømlinede formelle kursus. Her er afslappet og samtidigt professionelt med service og forplejning groft sagt døgnet rundt. Sankt Helene kan alt det, der gør stedet her til et spændende og anderledes fristed fra arbejdspladsens rutine.

Vi har otte store, moderne mødelokaler med plads til alt fra 24 til 250 personer. Vi har naturen lige uden for døren, vi har aktivitetsfaciliteter, vi har indkvarteringsmuligheder på alle prisniveauer og vi har et godt køkken. Vi sørger naturligvis også for den vigtige side af et kursus eller konference, som handler om de mere kulinariske oplevelser. På Sankt Helene er en rar og uformel stemning. De gamle bjælker fortæller historie, og de nye dele af Sankt Helene underlægger sig diskret den gamle stil.