Oplev Tisvilde


I 2018 åbnede et nyt mountain bike spor i Tisvilde Hegn. Sporet er 27 km langt, og gør det muligt for mountainbikere på alle nivaeauer at blive udfordret. Grundet den store mængde sand der er i området, som dræner godt, er sporerne ofte tørre og mængden af mudder i området er begrænset. Dette hjælper til at give de bedste forudsætninger, for dig som cykelrytter.

Du kan leje mountainbikes hos Sponz MTB center.

Og efter en lang dag på mountainbike kan du komme hjem til Sankt Helene og få serveret et lækkert måltid mad, og slå benene op og slappe af foran pejsen i vores hyggeligt pejsestue.


Hvis I køber et af de nye cykelpakker fra VisitNordsjælland så kan I også vælge overnatning på Sankt Helene i Tisvildeleje.

Tisvildeleje er et godt udgangspunkt for mange gode, interessante cykelture og vi har også vores egne cykelkort, som I kan downloade her på siden

Download cykelkort 1

Hvad enten I vil cykle rundt fra sted til sted eller tage udgangspunkt fra Sankt Helene, så er det en god ide at tage cyklen med på ferie. Gribskov kommune er med sine mange cykelstier et yndet feriemål for alle, der har lyst til masser af frisk luft.


Sankt Helene er beliggende i Tisvildeleje. Vestpå fra Tisvildeleje – ud for Danmarks femte største skov: Tisvilde Hegn – strækker sig en kilometerlang, hvid og børnevenlig sandstrand, med rent saltvand, klitter og skovbryn. Her er naturen ualmindelig ren og pæn, åben og helt perfekt til lange løbeture i smukke omgivelser.

Du kan også forbinde din aktive ferie med nogen af Tisvildes man løb, som Helvede i NordNord coast ultra, eller Xterra Nordic

Derudover kan du her finde mange gode både korte og lange løberuter i Tisvilde.


Hvad enten det er jeres private bordtennishold, eller byen fodboldhold så har vi altid faciliteterne og lysten til at byde jer velkommen. Opholdene kan komme i alle prisklasser, og med alt eller intet inden for forplejning. Vi har masser af muligheder for teambuilding, træninger, eller motionsløb. Og det er bare lidt sjovere at være aktiv når faciliteterne er i orden, og omgivelserne er smukke. I kan selv vælge om i ønsker selv af stå for maden under jeres ophold, eller i kan koncentrere jer 100% om jeres træning og lade os stå for det. Ligemeget hvad lover vi at vi nok skal gøre hvad der står i vores magt for, at i får et sjovt og lærerigt ophold.

Find flere aktiviteter i Tisvilde Hegn


Ved at trykke på linket her