Restaurant Sankt Helene

Restaurant

Restaurant Sankt Helene har åbent fra 28. juni – 11. august 2019, kl. 18-21, hvor du kan nyde dagens sommerbuffet til kr. 225,- for voksne og 125,- for børn (2-11 år incl.)

Særarrangementer

I år byder vi på Sankt Helene indenfor til en række helt særlige arrangementer, for både lokale & gæster. Her kan du blandt andet opleve Påskefrokost, Jazzbrunch, Fisk- og Skaldyrsaften, Søndagskagebord, Mortens Aften, Amerikansk Grill aften,  Vildt aften eller Søndagsbrunch.

Fest

Uanset om du skal holde bryllup, barnedåb, brunch, rund fødselsdag, konfirmation eller firmafest, vil vi gøre alt for at skabe de bedste rammer for en uforglemmelig fest. Ønsker I overnatning i forbindelse med festen, har vi en fordelagtig fest-overnatningspris.

Julefrokost

Nu giver vi dig mulighed for at holde et brag af en julefrokost. Du kan vælge mellem vores 4 pakker – med eller uden overnatning – det vigtigste er, at du kender prisen på forhånd. Læn dig tilbage og nyd det – vi har tænkt på det hele.


Din fest – præcis som du vil ha’ den

Sankt Helene har festlokaler, der passer til enhver lejlighed og kombineret med en 3retters menu, sammensat fra køkkenchefens festmenuer herunder, er jeres fest i gode hænder.
Når I vælger at holde jeres fest hos os, tilbyder vi en fordelagtig overnatningspris til jer og jeres gæster. Vores værelser er udstyret med tre enkeltsenge og en 1½ mands sovesofa, som gør at jo flere i sover i hvert værelse, jo billigere bliver prisen pr. person.

Vort festprogram består af vælg selv menuer hvor du frit kan sammensætte en 3 retters menu fra kr. 775,- Tilkøb af natmad kr. 110,- pr. person. Hos os er festopdækning incl. i prisen. Der dækkes op med hvid stofduge, hvide kraftige papirservietter, hvide lys og hvide blomster i små vaser. Priserne er gældende ved minimum 25 personer og er et 7 timers arrangement.

Ring eller skriv til os hvis i vil høre mere.