Restaurant Sankt Helene

Restaurant

Restaurant Sankt Helene har åbent fra 26. juni – 9. august 2020,

Hvor restauranten byder på  en dejlig middag lavet fra bunden af  årstidens friske råvare.

Der vil være mulighed for

Sommerbuffet (Tirsdag til Lørdag)

A la Carte

Dagens 2 retters chef choice

eller bare nyde et godt glas vin / en kold øl

Cafeen vil være åben til frokost fra klokken 12:00 – 15:00

Restauranten vil være åben fra klokken 17:30 – 21:00

køkkenet lukker 20:30

Særarrangementer

I år byder vi på Sankt Helene indenfor til en række helt særlige arrangementer, for både lokale & gæster. Her kan du blandt andet opleve se nedefor og som noget helt nyt vil der være Sankt Helene Dag hvor vi byder indfor til det klassisk danske køkken

Søndagskagebord

Påskefrokost

Mors-dag

Grundlovsdag / Farsdag

Helene Festival

Sankt Hans Aften

Mortens Aften

Med flere

Fest

Uanset om du skal holde bryllup, barnedåb, brunch, rund fødselsdag, konfirmation eller firmafest, vil vi gøre alt for at skabe de bedste rammer for en uforglemmelig fest. Ønsker I overnatning i forbindelse med festen, har vi en fordelagtig fest-overnatningspris.

Julefrokost

Nu giver vi dig mulighed for at holde et brag af en julefrokost. Du kan vælge mellem vores 4 pakker – med eller uden overnatning – det vigtigste er, at du kender prisen på forhånd. Læn dig tilbage og nyd det – vi har tænkt på det hele.


Din fest – præcis som du vil ha’ den

Sankt Helene har festlokaler, der passer til enhver lejlighed og kombineret med en 3retters menu, sammensat fra køkkenchefens festmenuer herunder, er jeres fest i gode hænder.
Når I vælger at holde jeres fest hos os, tilbyder vi en fordelagtig overnatningspris til jer og jeres gæster. Vores værelser er udstyret med tre enkeltsenge og en 1½ mands sovesofa, som gør at jo flere i sover i hvert værelse, jo billigere bliver prisen pr. person.

Vort festprogram består af vælg selv menuer hvor du frit kan sammensætte en 3 retters menu fra kr. 775,- Tilkøb af natmad kr. 110,- pr. person. Hos os er festopdækning incl. i prisen. Der dækkes op med hvid stofduge, hvide kraftige papirservietter, hvide lys og hvide blomster i små vaser. Priserne er gældende ved minimum 25 personer og er et 7 timers arrangement.

Ring eller skriv til os hvis i vil høre mere.