Teambuilding

Mindfullness/yoga

Start dagen med yoga i mødelokalet eller på stranden. Vi hjælper gerne med at finde jeres yoga instruktør, da vi har kontakt til flere i lokalområdet. Rekvirer tilbud på booking@helene.dk eller på tlf. 48709850

Lagkagepyntning

Prøv en lagkagekonkurrence for at ryste holdene sammen – I får udleveret alt til at “bygge” og pynte jeres vinderlagkage. Efter udnævnelse af vinderholdet, bliver alle præmieret med at smage på alle lagkagerne.

Denne teambuildingøvelse er optimal at slutte jeres 1½ døgns kursus med, som jeres afsluttende eftermiddagskaffe.

Pris pr. person kr. 75,-

Aktiv på Sankt Helene

Aktiv i naturen

Sankt Helenes naturskønne område på 144.000 kvm indbyder til aktiv teambuilding. Det kan være boldspil, skattejagt eller noget helt andet.

-Minigolfturnering, som varer 1,5 time for max 25 personer ad gangen.

-Ballebold, hvor I får prøvet teamet af og får rørt kroppen og lattermusklerne, denne aktivitet varer 1,5 timer og er for max 25 personer ad gangen.

-Bueskydning med instruktør, her får I prøvet konkurrenceevnerne af. Denne aktivitet varer 2 timer og er for max 25 personer ad gangen.

Ovenstående aktiviteter koster kr. 600,- pr. aktivitet.

Booking forespørgsel

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy dit næste kursus eller konference. Uanset om det er et 2 timers møde, en generalforsamling, stor konference eller et dagskursus – har vi mange muligheder for at skabe individuelle og fleksible løsninger – så du får det som du havde forestillet dig.


SAUNAGUS & VILDMARKSBAD  på Sankt Helene

Et samarbejde med lokale ildsjæle, giver nu mulighed for at få dit eget saunagus & vildmarksbad event bragt til Sankt Helene. Dette er et unikt event og en oplevelse du aldrig glemmer – sid midt i det naturskønne område på Sankt Helene og nyd naturen omkring dig, sammen med dine kolleger. Rekvirer tilbud på booking@helene.dk eller på tlf. 48709850