Teambuilding

Lagkagepyntning

Prøv en lagkagekonkurrence for at ryste holdene sammen – I får udleveret alt til at “bygge” og pynte jeres vinderlagkage. Efter udnævnelse af vinderholdet, bliver alle præmieret med at smage på alle lagkagerne.

Denne teambuildingøvelse er optimal at slutte jeres 1½ døgns kursus med, som jeres afsluttende eftermiddagskaffe.

Pris pr. person kr. 75,-

Aktiv på Sankt Helene

Aktiv i naturen

Sankt Helenes naturskønne område på 144.000 kvm indbyder til aktiv teambuilding. Det kan være boldspil, skattejagt eller noget helt andet.

-Minigolfturnering, som varer 1,5 time for max 25 personer ad gangen.

-Ballebold, hvor I får prøvet teamet af og får rørt kroppen og lattermusklerne, denne aktivitet varer 1,5 timer og er for max 25 personer ad gangen.

-Bueskydning med instruktør, her får I prøvet konkurrenceevnerne af. Denne aktivitet varer 2 timer og er for max 25 personer ad gangen.

Ovenstående aktiviteter koster kr. 600,- pr. aktivitet.

Booking forespørgsel

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy dit næste kursus eller konference. Uanset om det er et 2 timers møde, en generalforsamling, stor konference eller et dagskursus – har vi mange muligheder for at skabe individuelle og fleksible løsninger – så du får det som du havde forestillet dig.

Guidede mountainbiketure

Kom i skoven med dine kollegaer og få en fed oplevelse med fart over feltet, spændende udfordringer og sjovt samvær.

Der køres mest på singletrack mountainbike-spor og små stier i skoven. Vi løfter alle op på et niveau så de kan være med.

Hent beskrivelse af mulighederne

Aktiv på Sankt Helene

TeamBattle konkurrencer

Elsker I at konkurrere, og trænger temaet til at blive udfordret og udfordre hinanden, så er en af TeamBattles sjove konkurrencer et godt bud.

Prøv f.eks. Laser lerdueskydning, bueskydning, Escape Box, GPS battle, Seqway battle eller The pibe team challenge.

Hent beskrivelse af mulighederne