Centersal 1 er Sankt Helenes største lokale med plads til helt op mod 250 personer. Lokalet er lyst med store vinduer, og godt lysindfald. I lokalet er projektor, motorlærred, flip over og whiteboardtavle, begge på hjul. På Sankt Helenes 144.000 kvm store naturområde. Og de store vinduer gør det muligt at få masser af lys, og energi fra naturen ind i lokalet


Centersal 2 er på 140 kvm og har plads til 100 personer i biografopstilling. Lokalet er stort og lyst, hvilket giver god plads til øvelser, teambuilding eller undervisning. Der er projektor, motorlærred, flip-over og whiteboardtavle, begge på hjul i lokalet.

Bordopstilling kan opstilles efter ønske.


Vores 4 lokaler M1-M4 er mindre lokaler med plads op til 40 personer. Lokalerne egner sig godt til mindre møder eller undervisning, med nyeste AV-udstyr, som storskærm, flip-over og whiteboardtavle – begge på hjul. Lokalerne er bygget til professionelt brug, med mulighed for et kig ud på naturen.


Grupperum 5-6 er stedets hyggelige og uformelle lokaler, indrettet med et mindre bord samt sofaer og stole. Stadig med store vinduer så du har et godt lysindfald, og kan holde energien oppe. Rummene er perfekte til en uformel afslutning, eller evaluering på dagen.


MIDT I NATUREN

På Sankt Helenes 144.000 kvm store naturområde, er der rig mulighed for walk and talk, ro og fordybelse, teambuilding, frisk luft, grupperarbejde og ikke mindst en tur til vandet, som kun ligger 800 meter fra kursuslokalerne. Vi glæder os til at byde jer velkommen midt i naturen.