Cykelferie


Kærlighed på cykel

Hvis I køber et af de nye cykelpakker fra VisitNordsjælland så kan I også vælge overnatning på Sankt Helene i Tisvildeleje.

Tisvildeleje er et godt udgangspunkt for mange gode, interessante cykelture og vi har også vores egne cykelkort, som I kan downloade her på siden

Download cykelkort 1

Hvad enten I vil cykle rundt fra sted til sted eller tage udgangspunkt fra Sankt Helene, så er det en god ide at tage cyklen med på ferie. Gribskov kommune er med sine mange cykelstier et yndet feriemål for alle, der har lyst til masser af frisk luft.


WE CYCLE MORE samarbejder med Sankt Helene om at skabe gode cykeloplevelser – sammen med andre.

Med udgangspunkt fra Sank Helene byder Nordsjælland på rigtig mange flotte cykelture, hvad enten du vil cykle på landevej eller på mountainbike stier. Har du lyst til at udforske Nordsjælland på cykel, så vil vi anbefale, at du går på wecyclemore.com.

På Wecyclemore kan du finde andre at cykle sammen med uanset tid og sted. Der ligger planlagte ture inde lavet af lokale cykelmotionister, hvor du på forhånd kan se længde og hastighed, så du finder ture der passer til dine ønsker. På den måde får du glæde af de lokales kendskab til de bedste ruter, spændende pause steder og evt. kontakt til cykelmekanikere.

Ligger der ikke allerede en planlagt tur har du mulighed for selv at oprette ture og invitere andre. Derudover har du mulighed for at finde inspiration til ture og der ligger blandt andet  information om motionsløb, ruter og sikkerhed.

Det er gratis at være medlem af cykelnetværket – så se mere på wecyclemore.com – og få bedre og flottere cykeloplevelser på Nordsjælland.