Masser af attraktioner, oplevelser og events lige i nærheden

Events og oplevelser på Sankt Helene

Sankt Helene

På Sankt Helene er der arrangementer og aktiviteter for hele familien. Med 12 hektar naturgrund er der rig mulighed for at nyde naturen, aktiviteter som boldspil, minigolf, tennis, skattejagt, find vej O-løb, kæmpe skak, gårdens dyr eller leje en af vores cykler og tage på tur. Derudover kan du spille bordtennis, billard, bordfodbold, læse en bog i børnebiblioteket eller se udstilling af lokale kunstnere i vores Galleri.

Events i Tisvildeleje

Tisvilde

Sankt Helene er beliggende i badebyen Tisvildeleje, som bugner af events & oplevelser. Nyd Tisvilde Hegn, stranden, spisesteder, glaspuster, butikker, biografen, naturrum, gårdbutikker, strandlegepladsen eller observatoriet, som blot er nogle af de mange oplevelser i Tisvildeleje. Hvert år er der store tilbagevendende events som; Kildemarked, Jazz Festival, Tisvilde går i fisk, Yoga Festival, Musik i Lejet, Loppemarked & Billede Festival.

Events i Nordsjælland

Nordsjælland

Hvis man ønsker at opleve Nordsjælland er der rig mulighed for dette, både med toget som blot ligger 5 minutters gang fra Sankt Helene, eller i bil. Her vil man på ca. 45 minutter kunne komme til både Kronborg, Frederiksborg Slot, Louisiana, Fredensborg Slot eller til færgen mod Sverige.

Events i København

København

Under 1 times kørsel fra Tisvilde, kan du opleve Tivoli med forlystelser og den gamle have, koncerter, en tur på Strøget, sightseeing og andre oplevelser for alle i København. Både attraktioner, events og oplevelser kan du holde dig opdateret om via Visit Copenhagens side.


Events & Begivenheder

Både i København og Nordsjælland er der løbende spændende og sjove event. Og hvis I ønsker at planlægge jeres ophold efter dette, kan I på siderne nedenfor, holde jer opdateret om hvad der sker, lige netop omkring jeres ophold.

Begivenheder i Nordsjælland
Begivenheder København