Højt til himlen og tæt på målet

Løb i Tisvilde

I Tisvilde har du et af Danmarks smukkeste løbeterænner, hvad enten du ønsker at løbe på egen hånd i Tisvilde Hegn, bruge de allerede fastlagte løberuter, eller på stranden. Derudover findes der også årligt forskellige løbe events som f.eks. Helvede i Nord & Dirty8.

Mountainbike

Er du og venner til mountainbike, er Tisvilde det perfekte sted til en weekend i cyklingens tegn. I Tisvilde hegn er der netop blevet sporlagt en Mountainbike rute på helt op til 27 km. Derudover findes der i Tisvilde også flere grupper for Mountainbike entusiater, så der er altid nogen at køre med.

Træningsophold

Hos Sankt Helene har vi stor erfaring med afholdelse af træningslejr, hvad enten det er én dag, eller en weekend. Her er der mulighed for både at bruge vores fodboldbaner, låne en håndboldhal i området, eller løbe orienteringsløb rundt i Tisvildehegn.

Cykelferie

Hvad enten I vil cykle rundt fra sted til sted eller tage udgangspunkt fra Sankt Helene, så er det en god ide at tage cyklen med på ferie. Gribskov kommune er med sine mange cykelstier et yndet feriemål for alle, der har lyst til masser af frisk luft

Lej cykler på Sankt Helene

På Sankt Helene kan du leje en cykel, uanset om det er for et par timer eller flere dage. Er der brug for cykler til en gruppe, kan disse lejes på Servicehjørnet i Tisvildeleje.