døgnpr

Tilbud til familier med børn

Tag på sommerferie eller efterårsferie med hele familien i dejligt familieværelse med plads til 5 personer.
Vælg ophold med halvpension og masser af tid til børnene.

Tag hele familien med til Tisvildeleje


Vælg netop den overnatningsform, der passer til dig og din familie og måske endnu mere – din pengepung.

Vi har campinghygge, komfortværelser og egen sommerlejlighed med køkken og terrasse.

Og ikke mindst et hav af oplevelser lige i nærheden eller for dig, der kommer langvejs fra.

Nyd roen efter et besøg i København eller til Nordsjællands slotte og museer.

 

 

3 dage hjemmefra med masser af hygge og tid til familiesamvær.

Lyder det dejligt i dine ører, så prøv Sankt Helenes familiepakke, som vi har i en udgave for 2 voksne med børn eller for én voksen med børn. Bedsteforældre med børnebørn særligt velkomne. Book det herunder.

På Sankt Helene kan I være sammen med en masse andre familier, eller være jer selv alt efter ønsker og behov. Hele 12 hektar natur står klar til at tage imod, ligesom skov og strand er vores nærmeste nabo.

Hvis I kan lide et lille hyggeligt “hus” man løbe rundt om, så er én af vores primitive hytter måske lige jer? Nærmest som et shelter lige direkte i naturen, uden forstyrrende WiFi og TV. I hytten må du dele bad, toilet og køkken med gæsterne i de 27 andre hytter. Book det herunder.

I bor på Danhostel Tisvildeleje’s dejlige familieværelser med eget bad, toilet, WiFi og TV. Linned, håndklæder og slutrengøring indgår IKKE i prisen, men I kan betale jer fra servicen hos os, eller selv tage med og gøre rent ved afrejsen. Rengøringsmateriale forefindes. Book herunder

Er du og din familie til lidt mere luksus, så er det en ferielejlighed du skal booke. Lej den en uge som dit sommerhus i Tisvildeleje eller hav tid til at opleve Nordsjælland og / eller København. Her får I eget køkken og skøn sydvendt terrasse. Book herunder.

Boller og brød


“Hygge og samvær er i højsædet på Sankt Helene “

 


Bo i en stort lyst familieværelse for op til max. 5 personer. I værelset har du bad, toilet, elkedel, spisebord, WiFi og TV, samt adgang til gæstekøkken og leje af porcelæn.


– kan købes på Sankt Helene kr. 150 / familie


Bo i en feriehytte for op til max. 5 personer. I hytten har du håndvask, kaffemaskine samt spisebord. I den tilknyttede servicebygning findes køkken, toilet og bad.

 


45 m² med to rum. Entre med køkken, bad/toilet. Stue med 1 boxseng og 1 sovesofa, samt soveværelse med 4 boxsenge. TV og terrasse.

 


32 m² med ét rum, foruden entre med køkken, bad/toilet. Stue med 1 sovesofa og hems med 2 boxsenge. TV og terrasse.

 


Familieferie for max. 2 voksne og op til 3 børn i 3 døgn med halvpension.


Familieferie for max. 1 voksen og op til 2 børn i 3 døgn med halvpension