Masser af oplevelser for børn


På Sankt Helene er vi omringet af gode faciliteter for hele familien.

F.eks kan man på stedet spille Minigolf, basket og bordtennis.
Derudover støder der både tennis– og fodboldbaner op til stedet som kan benyttes.
Så der er altid mulighed for at lave noget sjovt sammen på stedet, hvis man ønsker dette.Når I skal finde på noget at lave på egen hånd, er der flere muligheder.Noget er gratis andet koster et mindre beløb.

F.eks kan man tage på orienteringsløb i Tisvilde Hegn, eller skattejagt på Sankt Helenes område.
Og nede ved molen er der mulighed for, at fange krabber efterfulgt af en tur på den skønne Tisvildeleje strand.
Og hvis vejret svigter, eller man har behov for en mere stillesiddende aktivitet, kan man tage i den hyggelige biograf i Tisvilde by.


Vores dyr på Sankt Helene.

Vi fodrer dyrene kl. 11.00 hver dag i sommerperioden og børn er altid velkomne til at komme og være med. Måske samler vi mælkebøtter eller skærer nogle grene ned, og så kan I komme tæt på for alvor. En fantastisk populær aktivitet, som alle børn elsker!

Geder

Vi har lige nu 4 skønne geder. De elsker at blive kløet bag ørerne, men børn skal altid følges med en voksen.

Kaniner

16 søde kaniner som kan ses og kæles med. Spørg i receptionen og husk at børn altid følges med en voksen ind til dyrene.

Hængebuesvin

Møffe og Georg er vores to søde hængebuesvin. De to herrer er meget madglade, så venligst ikke giv dem mad :). De kan klappes og kløes på ryggen og er ganske fredelige.


Cirka 30 minutter fra Tisvilde ligger Helsingør, her finder man masser af muligheder for seværdigheder for børn. b.la ligger MS museet for søfart, og øresundsakvariet her. Derudover finder man også Kronborg slot, og kører man et lille stykke længere når man til Lousiana som har mange kreative aktiviteter for børn. I Helsingør kan man også komme på sejlture, enten til Helsingborg, eller ud og fiske.

Derudover kan man også på cirka 30 min. køre til Fredensborg, som er en hyggelig lille by og hvor Frendensborg slot ligger. Her kan man være heldig, at se de royale da dette ofte danner rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.

Se muligheder i området på visit nordsjællands hjemmeside.


Hvis du skal bade på stranden

Et af de sikre tegn på, at strandområdet og vandet ved vore badestrande er rent, er det Blå Flag. Gribskov Kommune har af Friluftsrådet fået tildelt det blå flag to steder. Siden 1988 har Tisvildeleje strand haft det Blå Flag. Dette er en understregning af, at vi her taler om et af Kattegatkystens mest attraktive badestrandsområder med sandstrand, rent vand og livreddertjeneste.