Den perfekte ferie med familien


I bor i vores dejlige familieværelser med eget bad, toilet, WiFi og TV. Linned og håndklæder indgår ikke i prisen, men I leje det hos os eller selv tage med.

Obligatorisk slutrengøring er inklusiv i prisen.

Uden for højsæson:

Familierum op til 4 personer fra kr. 675,- pr. nat ved 1 person, inklusiv obligatorisk slutrengøring. Prisen afhænger af antal gæster i værelset.

I højsæson (22/6-24/8)

Familierum op til 4 personer fra kr. 875,- pr. nat ved 1 person, inklusiv obligatorisk slutrengøring. Prisen afhænger af antal gæster i værelset.

Book herVores hytter kan rumme op til 5 personer (børn), og er dermed perfekt til lejrskoler eller jer som ikke kræver den store luksus.  Vi anbefaler maks. 3 voksne eller 2 voksne og max 3 børn. I får adgang til stort fælleskøkken, samt fællesbad som er inkluderet i prisen. Køkkengrej skal medbringes eller lejes. Linned, håndklæder, dyner, hovedpuder og morgenmad er IKKE inklusiv i prisen.

I kan vælge selv at medbringe sovepose og lagen (skal benyttes) eller linned, dyne og hovedpude. Linned kan også lejes hos os. Ved hytterne er der bålplads, hvor der kan hygges om aftenen. Bålpakke kan købes i receptionen.

Obligatorisk slutrengøring er inklusiv i prisen.

Uden for højsæson:

Pris pr. nat kr. 850,- på hverdage og fredag-søndag fra kr. 950 ,- pr. nat.

I højsæson (22/6-24/8):

Pris pr. nat kr. 995,-

Hytterne bookes ved at sende en mail på booking@helene.dk eller på tlf. 48709850.

Book her


Hvis I ønsker jeres egen lejlighed med eget køkken, er en ferielejlighed en perfekt mulighed. Der er 2 slags lejligheder at vælge imellem, enten med plads til max 4 eller max 6 personer. Lejligheden til 6 personer har eget køkken, bad/toilet, terrasse, TV og wifi. Lejligheden til 4 personer har eget bad/toilet, te-køkken, TV og wifi. Håndklæder og sengelinned kan enten tilkøbes eller medbringes hjemmefra. Obligatorisk slutrengøring er inklusiv i prisen. Morgenmad kan også tilkøbes.

Uden for højsæson:

Pris for lille lejlighed max 4 personer fra kr. 1095,- pr. nat.

Pris for stor lejlighed max 6 personer fra kr. 1195,- pr. nat

I højsæson – 22/6 – 24/8 kan prisen variere. 

Prisen afhænger af antal gæster i værelset og ledighed.

Book her


Familieferie på Sankt Helene

På Sankt Helene kan I være sammen med en masse andre familier, eller være jer selv alt efter ønsker og behov. Hele 12 hektar natur står klar til at tage imod, ligesom skov og strand er vores nærmeste nabo.