Den perfekte ferie med familien


Bo i et stort lyst familieværelse for op til maks. 5 personer. I værelset har du bad, toilet, elkedel, spisebord, WiFi og TV, samt adgang til gæstekøkken og leje af porcelæn.

Pris pr. dag (søndag-torsdag) fra 695 kr. Fredag-lørdag samt alle dage i højsæsonen (19/6-13/8) kr. 795,- pr. dag.

Book HER

I bor på Danhostel Tisvildeleje’s dejlige familieværelser med eget bad, toilet, WiFi og TV. Linned, håndklæder, morgenmad og slutrengøring indgår IKKE i prisen, men I kan betale jer fra servicen hos os, eller selv medbringe linned og håndklæder og gøre rent ved afrejsen. Rengøringsmateriale forefindes i fælleskøkkenerne.Bo i en feriehytte for op til maks. 5 personer (hvis det er børn) Vi anbefaler at I bor maks. 3 voksne. I hytten har du håndvask med koldt vand, kaffemaskine samt spisebord. I den tilknyttede servicebygning findes køkken, toilet og bad. Bemærk at du selv skal medbringe køkkengrej, eller leje det hos os.

Pris fra. 600 kr. I weekends kr. 650,- pr. overnatning.

Hytterne kan bookes på booking@helene.dk eller tlf. 48709850

Ovenstående pris er eksklusiv linned, håndklæder, slutrengøring og morgenmad, dette kan bestilles ved booking eller ankomst.

Hvis I kan lide et lille hyggeligt “hus” man kan løbe rundt om, så er én af vores primitive hytter måske lige jer? Nærmest som et shelter lige direkte i naturen, uden forstyrrende WiFi og TV. Hytten er uden køkken, bad og toilet. I servicebygningen ved hytteområdet finder du bad, toilet og køkken, som deles med gæsterne i de 27 andre hytter.


45 m² med to rum. Entre med køkken, bad/toilet. Stue med 1 seng og 1 sovesofa, soveværelse med 2 senge samt hems med 2 senge. TV og terrasse.

Døgnpriser søndag-torsdag (varierer efter sæson): fra 1.195 kr.
Døgnpriser fredag-lørdag: 1.495 kr.
Døgnpriser 19/6-20/8: 1.595 kr.

Book HER

Du kan booke en hel uge i højsæson (25/6-7/8) for kr. 7.595,-

Udenfor sæson fra kr. 5.095,-

Da vi er et Danhostel, er linned, håndklæder, morgenmad og slutrengøring ikke inklusiv i prisen. Dette kan bestilles ved booking eller ankomst.


32 m² med ét rum, foruden entre med trinettekøkken, bad/toilet. Stue med 1 sovesofa og hems med 2 senge. TV og terrasse.

Døgnpriser søndag-torsdag (varierer efter sæson) fra 895 kr.
Døgnpriser fredag-lørdag: 995 kr.
I højsæson (19/6-20/8) fra 1.095 kr.

Book  HER

Ugepris i højsæson kr. 5.995,-

Udenfor sæson fra kr. 3.995,-

Da Sankt Helene er et Danhostel, er ovenstående pris eksklusiv linned, håndklæder, rengøring og morgenmad. Dette kan bestilles ved booking eller ankomst.


Familieferie på Sankt Helene

På Sankt Helene kan I være sammen med en masse andre familier, eller være jer selv alt efter ønsker og behov. Hele 12 hektar natur står klar til at tage imod, ligesom skov og strand er vores nærmeste nabo.