Skøn ferie for hele familien

Sommertilbud

Hvis du ønsker at nyde et ophold med familien, har vi sammensat et sommertilbud op til 5 personer i 3 døgn. Skal du holde ferie med børnene alene i år, har vi sammensat et sommertilbud for 1 voksen og op til 2 børn. Begge tilbud er perfekt til et afbræk med tid til at nyde naturen, og koble af sammen med familien.

Familiepakker

Du kan vælge at nyde din ferie i et comfortværelse med linned, håndklæde, rengøring og morgenmad incl. Eller brug en af vores små eller store lejligheder som dit eget sommerhus med køkken og terrasse.

Og med et hav af oplevelser lige i nærheden, har du alle muligheder for at få en god familieferie med gode minder.

Med kun 1 times kørsel fra København eller en halv times kørsel til Nordsjællands slotte og museer – står oplevelserne i kø. Når du vender “hjem” til Sankt Helene kan du nyde naturen og ikke mindst den rolige stemning der er på stedet.

For børn

På Sankt Helene kan børnene besøge fårene i folden, eller hjælpe med at fodre kaninerne i sommerferien, dette foregår mandag, onsdag og fredag. Derudover findes der i Tisvilde både O-løb, og skattejagt på Sankt Helens område. Hvis I ønsker at besøge stranden, og fange krabber er der også rig mulighed for dette. Og hvis I har lyst til et spil Kroket eller Mikado er dette også muligt på Sankt Helene.

 

 

 

 

 

Danhostel Tisvildeleje

Danhostel Tisvildeleje består af 40 dejlige, lyse og rummelige familieværelser med eget bad og toilet hver med op til 5 sovepladser.


Familieferie for alle

3 dage hjemmefra med masser af hygge og tid til familiesamvær.

Lyder det dejligt i dine ører, så prøv Sankt Helenes familiepakke, som vi har i en udgave for 2 voksne med børn eller for én voksen med børn. Bedsteforældre med børnebørn særligt velkomne. Book det herunder.

På Sankt Helene kan I være sammen med en masse andre familier, eller være jer selv alt efter ønsker og behov. Hele 12 hektar natur står klar til at tage imod, ligesom skov og strand er vores nærmeste nabo.

Hvis I kan lide et lille hyggeligt “hus” man løbe rundt om, så er én af vores primitive hytter måske lige jer? Nærmest som et shelter lige direkte i naturen, uden forstyrrende WiFi og TV. I hytten må du dele bad, toilet og køkken med gæsterne i de 27 andre hytter. Book det herunder.

I bor på Danhostel Tisvildeleje’s dejlige familieværelser med eget bad, toilet, WiFi og TV. Linned, håndklæder og slutrengøring indgår IKKE i prisen, men I kan betale jer fra servicen hos os, eller selv tage med og gøre rent ved afrejsen. Rengøringsmateriale forefindes. Book herunder

Er du og din familie til lidt mere luksus, så er det en ferielejlighed du skal booke. Lej den en uge som dit sommerhus i Tisvildeleje eller hav tid til at opleve Nordsjælland og / eller København. Her får I eget køkken og skøn sydvendt terrasse. Book herunder.