Skøn ferie for hele familien

Familiepakker

Du kan vælge at nyde din ferie i et af vores store værelser eller leje en af vores små eller store lejligheder med køkken og terrasse.

Og med et hav af oplevelser lige i nærheden, har du alle muligheder for at få en god familieferie med gode minder.

Med kun 1 times kørsel fra København eller en halv times kørsel til Nordsjællands slotte og museer – står oplevelserne i kø. Når du vender “hjem” til Sankt Helene kan du nyde naturen og ikke mindst den rolige stemning der er på stedet.

For børn

På Sankt Helene kan børnene besøge dyrene i folden, eller hjælpe med at fodre kaninerne i sommerferien.  Hvis I ønsker at besøge stranden, og fange krabber er der også rig mulighed for dette. Og hvis I har lyst til et spil Kroket eller Mikado er dette også muligt på Sankt Helene.

 

 

 

 

 

Danhostel Tisvildeleje

Sankt Helene samarbejder med Danhostel. Igennem Danhostel kan du leje et af vores 40 dejlige, lyse og rummelige familieværelser med eget bad og toilet hver med op til 4 sovepladser.


Familieferie for alle

På Sankt Helene kan I være sammen med en masse andre familier, eller være jer selv alt efter ønsker og behov. Hele 12 hektar natur står klar til at tage imod, ligesom skov og strand er vores nærmeste nabo.

Hytter

Hvis I kan lide en lille hyggelig hytte man løbe rundt om, så er én af vores primitive hytter måske lige jer? Nærmest som et shelter lige direkte i naturen, uden forstyrrende WiFi og TV. I hytten må du dele bad, toilet og køkken med gæsterne i de 27 andre hytter. Book det herunder.

Værelser

Dejlige familieværelser med eget bad, toilet, WiFi og TV. I medbringer selv linned og håndklæder eller I kan leje det hos os.

Lejligheder

Er du og din familie til lidt mere plads og måske selv stå for madlavningen, så er det en ferielejlighed du skal booke. Her får I eget køkken og skøn sydvendt terrasse.

Book herunder.