Fest på Sankt Helene

 

Slap af og nyd festen –

Vi står for det hele


Uanset hvad, så har vi på Restaurant Sankt Helene mange års erfaring i at skabe de bedste rammer for en uforglemmelig fest.

Kom og se lokalerne – f.eks. Pejsestuen og Galleriet – eller den store Centersal. Når I har besluttet jer for Restaurant Sankt Helene, så inviterer vi jer til en festsamtale, hvor I planlægger festen i detaljer sammen med vores festansvarlig. Menu, vine, borddækning, blomster, osv. Nøjagtig som I vil have det. Så sørger vi for, at selve dagen bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

I forbindelse med en fest kan det være rart at trække sig tilbage til en god seng. Og stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet eller brunch. Sankt Helene råder over 40 værelser, 25 ferielejligheder og 28 feriehytter, så der er ganske enkelt noget for enhver smag.

Vort festprogram består af flere festmenuer med middage, 2 helaftens arrangementer, en buffet samt mulighed for temafest menuer.

Herunder finder du et bredt udvalg af menuer. Først vores vælg selv menuer hvor du frit kan sammensætte en 3 retters menu samt natmad for kr. 575,- Hos os er festopdækning incl. i prisen. Der dækkes op med hvid stofduge, hvide stofservietter i vifte (med mulighed for valgfri farvet papirserviet), lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer til det farvetema du har valgt. Du og dine gæster kan feste lige så længe I orker. Hvis du ønsker en uformel 3 retters middag i restauranten, kan du sammensætte en 3 retters menu ud fra nedenstående vælg selv menuer, prisen pr. person er kr. 360,- (bemærk at dette bliver med vores almindelige opdækning og ikke i eget lokale. 

 


Vælg selv menuer

  • Krabbe-avocadotårn på bund af laks, pyntet med stenbiderrogn, spirer og pesto
  • Limemarineret laks med pesto og krydderurter samt sprød salat
  • Frisk asparges salat med appelsin og sprød seranoskinke
  • Tuncarpaccio med avokadosalsa og rødbedevinaigrette
  • Bruchetta med tomat-basilikum med hvidløg og tynde skiver af seranoskinke hertil rucola og pesto

  • Lammeculotte med tzatziki, årstidens grønsager, små stegte kartofler og rødvinssauce
  • Kalvefilet med kartoffeltop, citronbagte rodfrugter vendt med krydderurter samt portvinssauce
  • Sprængt gåsebryst på dampet spidskål, langtidsstegt knoldselleri, pommes duchesse & orangesauce
  • Mandelstegt torsk med hvidvinssauce, spidskål og langtidsstegte cherrytomater samt peberfrugt og nye kartofler
  • Langtidsstegt oksemørbrad med pommes duchesse, courgettevifte, langtidsstegt knoldselleri, honningglaseret gulerod & bearnaisesauce

  • Nougatparfait med karamelflage, ristede mandler og hindbærpuré
  • Chokolademousse med jordbær-myntecoulis og knas
  • Marengspude med friske bær og vaniljeis
  • Gateau Marcel med hjemmelavet chokoladeis, jordbærparfait & frugt
  • Cheesecake med friske bær og citronmelisse

  • 2 sandwiches lavet af groft brød med æggesalat og roastbeef
  • Røde/brune pølser med diverse tilbehør
  • Kold kogt oksebryst med pickles og frisk høvlet peberrod serveres med solsikkerugbrød og smør
  • Oksekødssuppe med kød og melboller, serveret med brød og smør
  • Tarteletter med hønsekødsfyld
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat og surt hertil rugbrød og smør

  • Boblende hvidvin med hyldeblomst
  • Kirr Royal
  • Asti med appelsinjuice & grenadine
  • Cava – Brut
  • Cava – Semi Sec
  • Moscato Uvello Dolce

 

Færdige menuer

Bryllupsmenu

  • Velkomstdrink, Louis Perdrier a la champagne
  • Jomfruhummer stukket i salat med krydderurter og omkranset af kraftig hummerreduction. Serveres med brød og smør. Hertil Hunter Creek Chardonnay & isvand
  • Champagnesorbet
  • Langtidsstegt oksemørbrad med timianstegt kartoffel, årstidens grøntsager og portvinssauce. Hertil Hunters Creek Shiraz & isvand
  • Hjemmelavet islagkage med pistacie-is, mango-is og hindbær-is på nøddebund serveres med passionsfrugt og hindbærpuré. Hertil Moscato Uvello Dolce
  • Kaffe med 2 slags hjemmebagte småkager. Hertil 1 cognac eller likør
  • Barbuffet med øl, vand og samme vine som ved middagen incl. 10 fl. spiritus med et udvalg af tilbehør til drinks
  • Dansk pølsebord med rullepølse, saltkød, spegepølse, lun leverpostej med bacon/svampe, serveres med brød, smør og tilbehør som grønt, remoulade, løg m.m.

Prisen inkluderer øl, vand og nævnte vine ad libitum i 7 timer samt nævnte velkomstdrink, cognac/likør samt barbuffet. Hos os er festopdækningen ligeledes incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, hvide stofservietter i vifte (gerne med en selvvalgt farvet papirserviet), lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt. I kan feste lige så længe I orker, drikkevarer efter de 7 timer afregnes udover.

Pris per person kr. 1.175,-

Konfirmationstilbud, 3 retter

  • Mousserende suri med hibiscus
  • Varmrøget laksemousse på små salater med persillepesto, syltede cherrytomater og krydderurter. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
  • Langtidsstegt oksemørbrad med pommes duchesse, courgettevifte, langtidsbagt knoldselleri, honningglaseret gulerod og 2 saucer; kraftig rødvinssauce og hjemmelavet bearnaise.
  • Gateau Marcel med hjemmelavet chokoladeis, hindbærpuré og jordbærparfait med nøddeflage.
  • Kaffe/te og 2 slags hjemmebagte småkager.

Hos os er festopdækningen incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, hvide stofservietter i vifte (gerne med en selvvalgt farvet papirserviet), lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt og I kan feste lige så længe I orker.

Pris per person kr. 545,00

*****************************

Konfirmationstilbud, buffet

  • Varmrøget laksemousse på små salater med persillepesto, syltede cherrytomater og krydderurter. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
  • Italiensk tomatbruschetta med hvidløg og basilikum toppet med tynde skiver parmaskinke, hjemmelavet hønsesalat med citronsyltede champignons og sprød bacon, stegt dansk landkylling med timian og citron, små kartofler, agurkesalat og skysauce, langtidsstegt okseculotte med flødekartofler, sprød salat med cherrytomater, rødløg, agurk, feta, oliven og ristede pinjekerner
  • Gateau Marcel med hjemmelavet chokoladeis, hindbærpuré og jordbærparfait med nøddeflage.
  • Kaffe/te med 2 slags hjemmebagte småkager

Hos os er festopdækningen incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, hvide stofservietter i vifte (gerne med en selvvalgt farvet papirserviet), lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt og I kan feste lige så længe I orker.

Pris per person kr. 585,00

Gourmet, 6 retter

  • Velkomstdrink, Louis Perdrier a la champagne
  • Oksefilet satay med hjemmelavet soyasauce og friske krydderurter. Serveres med brød og smør
  • Citronsorbet med citronmelisse
  • Langtidsstegt kalvemørbrad med ristede svampe, persille og skalotte, gulerod i honning, courgettevifte, bønner bundet med porrestrimmel, pommes duschesse og kraftig rødvinssauce
  • 3 tempererede oste med syltede nødder, oliven og hjemmebagt brød & knækbrød.
  • Gateau Marcel og mango-is på sprød nøddeflage med marinerede bær i krydderier
  • Kaffe/te med 2 slags hjemmebagte småkager
  • Natmad; frit valg blandt husets natmadsforslag (dem finder du ovenstående på denne side)

Hos os er festopdækningen incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, hvide stofservietter i vifte (gerne med en selvvalgt farvet papirserviet), lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt. I kan feste lige så længe I orker.

Pris per person kr. 890,00

Fiskebuffet

  • Limemarineret laks med krydderurtecreme og persillepesto. Serveres med hjemmebagt brød og smør
  • Rørt tunmousse med æble og dild på små salater, grillet kammusling i aspargessuppe med safran, fisk og skaldyr, tartelet med stuvet spinat og krebsehaler, ovnbagt torskefilet gratineret med persille i pankorasp og skalotte, små stjerneskud, sprøde salater med sataydrys og soltørrede tranebær, tabouleh med edamamebønner og sugarsnaps
  • Udvalg af oste med sylt & knas
  • Klassisk citronfromage med flødeskum og marinerede bær i mynte
  • Kaffe/te med 2 slags hjemmebagte småkager
  • Græskarsuppe med hvidløgscroutons og flutes

Hos os er festopdækningen incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, servietter, lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt. I kan feste lige så længe I orker.

Pris per person kr. 665,00

Vegetarbuffet

  • Tallerken anrettet med avokado-agurkesalsa med chili og langtidssyltede cherrytomater, friske krydderurter og hjemmelavet soyasauce. Serveres med hjemmebagt brød og smør
  • Italiensk tomatsuppe med basilikum & hvidløg, ovnbagte auberginer med løg & tomat, langtidsstegt knoldselleri med olivenolie, rodfrugtbøffer med gulerodssauce, grøntsagstærte med spinat, gedeost & rød peberfrugt, tabouleh med edamamebønner og sugarsnaps, små salater drysset med sataydrys og soltørrede tranebær, cæsarsalat med soltørrede tomater, parmesan og hvidløgscroutons, hjemmebagt brød & smør
  • Ostebræt med hjemmesylt, knas & kiks, friske frugter, hvid chokolademousse på kagebund med råsyltede bær i krydderier
  • Kaffe/te med kransekagehjerter
  • Grahams tarteletter med stuvning af svampe, porre og rodfrugter

Hos os er festopdækningen incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, servietter, lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt. I kan feste lige så længe I orker.

Pris per person kr. 595,00

Buffet a la Italiano

  • Oksecarpaccio marineret med citron-olivenolie, små salater, høvlet parmesan og basilikumpesto, serveres med hjemmebagt brød & smør
  • Italiensk tomatsuppe med basilikum og hvidløg
  • 2 slags crostini med tapenader af oliven og soltørret tomat
  • Bruschetta med koldrøget laks og krydderurtemarineret mozzarella
  • Parmaskinke med grillede marinerede peberfrugter
  • Ovnbagt aubergine med løg og tomat
  • Tagliatelle carbonara
  • Pastapenne Arabica med krydderurter
  • Nakkekam saltimbocca med gulerodspuré
  • Langtidsstegt lammeculotte med rosmarin og hvidløg
  • Kraftig marsalasauce og smørstegte danske kartofler
  • Friske frugter
  • Italienske oste med sylt, knas & kiks
  • Tiramisu på ricotta & mascarpone
  • Kaffe/te med 2 slags hjemmebagte biscotti
  • Udvalg af italienske pølser med tilbehør

Hos os er festopdækningen incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, servietter, lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt. I kan feste lige så længe I orker.

Pris per person kr. 625,00

Den store buffet

  • Varmrøget laksemousse med syltede cherrytomater, lime, krydderurter og persillepesto, hertil serveres hjemmebagt brød og smør
  • Røget pebermakrel med citron & æggestand
  • Små stjerneskud
  • Saftig landkylling langtidsstegt med citrontimian
  • Rosmarin-hvidløgsstegt lammeculotte med kraftig rødvinssauce
  • Tzatziki og smørstegte små danske kartofler med persille
  • Nakkekam saltimbocca med gulerodspurésauce
  • Broccolisalat med bacon, soltørrede tranebær og rødløg
  • Tabouleh med edamamebønner & sugarsnaps
  • Cæsarsalat med parmesan, soltørrede tomater & hvidløgscroutons
  • Ostebræt med hjemmesylt, knas & kiks.
  • Lun hjemmebagt æblekage med vanillecremefraiche
  • Kaffe/te med 2 slags hjemmebagte småkager
  • Hjemmelavet hønsekødssuppe med boller, urter, brød & smør

Pris per person kr. 725,00

Helaftensarrangement

  • Husets velkomstdrink
  • Limemarineret laks med pesto, krydderurter og sprød salat. Serveres med hjemmebagt brød & smør. Hertil husets hvidvin & isvand ad libitum
  • Langtidsstegt kalvefilet med årstidens små grøntsager, kartoffelrösti og kraftig skysauce med citrontimian, Hertil husets rødvin & isvand ad libitum
  • Mørk chokolademousse med hindbærpuré, syltet abrikos & knas. Hertil husets hvid – eller rød portvin
  • Kaffe/te og 2 slags hjemmebagte småkager, hertil 1 cognac eller likør
  • Buffet med husets vine, øl og vand
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat & surt, hertil rugbrød & smør

Prisen inkluderer øl, vand og nævnte vine ad libitum i 7 timer samt nævnte velkomstdrink, cognac/likør samt barbuffet. Hos os er festopdækningen ligeledes incl. i prisen, der dækkes med hvide duge, servietter, lys og husets blomsterdekorationer, som selvfølgelig passer i det farvetema I har valgt. I kan feste lige så længe I orker, drikkevarer efter de 7 timer afregnes udover.

Pris per person kr. 1.075,00 incl. ad libitum drikkevarer i 7 timer (fra arrangementets start)

Receptionsbuffet

  • Kanapé med lækker laks & creme
  • Små hapser med røget dyrekølle & røræg
  • Søde melonbåde med seranoskinke
  • Kanapé med bresaola, trøffelmayo & parmasan
  • Små stykker ristet brød med brie & drue
  • Kanapé med rørt rejemousse & dild
  • Små nye kartofler med basilikumcreme & forårsløg

Pris per person kr. 165,00 (minimum bestilling 20 personer, der er beregnet 1 stk. af hver pr. person)

Brunch, 3 timers buffet

  • Blinis med cremefraiche, hakket rødløg, dild og stenbiderrogn
  • Yoghurt rørt med bærkompot drysset med hjemmelavet müsli
  • Melonskiver med serranoskinke
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Røget laksemousse med dild og hjertesalat
  • Croissant med laksefyld
  • Gulerods- og agurkestave
  • Stegte Chorizopølser, bacon og røræg
  • Honning, pålægschokolade og to slags marmelade
  • Brie, skæreost og frisk frugt
  • Hjemmebagte boller, grovboller og rugbrød
  • Pandekager og mini thebirkes
  • Æble- og orangejuice. Økologisk mælk. Smoothies
  • Kaffe og te ad libitum.

Pris per person kr. 265,00

Julefrokost incl. øl, vand og husets vine ad libitum fra kl. 18-24 – du vælger selv om det skal med eller uden overnatning

Vores traditionelle julefrokoster starter med velkomstdrink kl. 18, selve julefrokosten starter kl. 18.30 med musik under middagen og levende musik efter middagen……glæd dig! Datoerne i 2018 er: 23, 24. og 30. november, 1, 7, 8, 14. og 15. december 2018.

  • Velkomstdrink
  • Hvide sild, karrysild, julesild, brød, smør, fedt
  • Stegt rødspættefileter med remoulade og citron
  • Gravad laks med hjemmerørt dressing
  • Gammeldags æbleflæsk
  • Lune frikadeller med agurkesalat
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Halve æg med rejer og mayo
  • Grøntsagstærter med rodfrugter og ost
  • And med svesker/æbler
  • Flæskesteg med rødkål
  • Salater
    **********************
  • Dadler, figner, frugtfad
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
  • Frugtsalat
  • Danske oste med druer og syltede nødder
  • Brød, kiks, smør
  • Kaffebuffet med julebag
  • Pølser/hotdogs som natmad

Pris per person kr. 675,00 incl. øl, vand og husets vine ad libitum fra kl. 18-24 uden overnatning

Pris per person kr. 995,00 incl. øl, vand og husets vine ad libitum fra kl. 18-24 incl. overnatning (ved 2 personer i dobbeltværelse, incl. linned, håndklæde, morgenmad og rengøring)

 

 


Vores skønne festlokaler

 

 


Populær Pejsestue –

Der er mange gode grunde til at lade Sankt Helene danne rammen om jeres bryllup eller fødselsdag. Ikke mindst den naturskønne beliggende tæt ved Kattegat, og den nænsomt restaurerede firelængede gård. Pejsestuen er velegnet til fester fra 35-50 personer.

 

 


Fest i Galleriet

Hvis I er under 30 personer foregår festen i Galleriet, endnu et charmerende lokale på Vieholmgård. Kom op og kig på vores lokaler og lav en lokale reservation i godt tid. Der er rift om pladserne med over 100 arrrangementer om året.

 

 


To Centersale –

Ved store fester over 50-60 personer rykker festen fra Vieholmgård over i de store sale. Mad og betjening er den samme høje kvalitet og med den rette bordopstilling og indretning skaber vi de hyggeligste omgivelser for din fest. Ligeledes dejligt med rigelig udenomsplads, hvis I har mange børn med.

Velkommen og Velbekomme..!