Restaurant Sankt Helene til hverdag og fest

Lad Restaurant Sankt Helene danne rammen om jeres kursus, fest eller blot en middag i rare omgivelser.

 

Velkommen på Restaurant Sankt Helene i Tisvildeleje


Allerede ved ankomsten til Vieholmgård vil I fornemme historien i den brostensbelagte gårdsplads og i baren, som er indrettet i den tidligere stald. Restauranten byder på panoramaudsigt over mark og skov, og vores dygtige medarbejdere bidrager til den gode stemning med en venlig og kompetent betjening.

Restauranten blev bygget i år 2000, men den føjer sig smukt ind i stilen fra den gamle gård fra 1894. Restauranten kan rumme 140 spisende gæster, og på samme tid kan vi i andre lokaler på gården helt ugeneret servere for rigtig mange andre selskaber.

Restauranten er åben for Sankt Helenes gæster, såvel som gæster udefra.
Ring helst på 48 70 98 50 for at bestille bord, hvis du vil være sikker på, at køkkenet er åbent udenfor sæsonen.

Fest

Bryllupper, barnedåb, runde fødselsdage, konfirmation eller firmafest. Uanset hvad, så har vi på Restaurant Sankt Helene mange års erfaring i at skabe de bedste rammer for en uforglemmelig fest. Mange rejser langt for at holde deres fest hos os.

Café Helene

I Café Helene kan du fordybe dig i en god kop kaffe – og måske historien om den smukke svenske prinsesse, som gav stedet navn. Åbent for frokostgæster fra kl. 11-17 fra 29. juni-11. august 2018. Dejlig gårdsplads med læ

Påskefrokost

Hygge og samvær med kollegaer, venner eller familie på Restaurant Sankt Helene hele påskeferien. Vi har åbent for middag torsdag, fredag og lørdag.

Ring 48709850 for menu og bordbestilling.

Menu

Restaurant Sankt Helene har åbent med fast menukort fra 29. juni – 11. august 2018. Alle andre dage kan du få dagens menu, hvis vi har spisende gæster til aften og det har vi næsten hver dag, dog sjældent søndag aften.

 


Et spisested med åbent næsten hver dag – forudbestilling dog nødvendigt

Der er mange gode grunde til at lade Restaurant Sankt Helene danne rammen om jeres kursus, fest eller blot en middag i rare omgivelser.

Ikke mindst den naturskønne beliggende tæt ved Kattegat, og den nænsomt restaurerede firelængede gård.

Allerede ved ankomsten vil I fornemme historien i den brostensbelagte gårdsplads- og i baren, som er indrettet i den tidligere stald. Den nye restaurant byder på panoramaudsigt over mark og skov, og vores dygtige medarbejdere bidrager til den gode stemning med en venlig og kompetent betjening.

Restauranten blev bygget i år 2000, men den føjer sig smukt ind i stilen fra den gamle Vieholmgård fra 1894. Restauranten kan rumme 140 spisende gæster, og på samme tid kan vi i andre lokaler helt ugenert servere for andre gæster. 80 personer i Pejsestuen og 50 i Galleriet.

Restaurant Sankt Helene er åben for Sankt Helenes gæster, såvel som gæster udefra.
Ring på tlf. 48 70 98 50 for at bestille bord, for at være sikker på, at køkkenet er åbent udenfor sæsonen.

Velkommen og Velbekomme..!

 


Sankt Helene tilbyder flg. måltider

Morgenmadsbuffet – serveres hver dag fra 8.00-9.30

 • Hjemmebagte boller og brød af økomel
 • Rugbrød, skorper og knækbrød
 • Skæreost og Brie
 • Udvalg af marmelader
 • Cornflakes, rugfras, havregryn, müsli og fibersund
 • Chokoladepålæg, honning, peanutbutter
 • Udvalg af pålæg
 • Blødkogte æg
 • Økologisk mælk og yoghurt
 • Appelsin- og æblejuice
 • Økologisk kaffe og mange thevarianter

Pris for voksne kr.85 og børn 2-11 år kr.60

Middag – serveres hver dag, når vi har andre spisende gæster (grupper) 

Til aften har vi Dagens Menu, som er den menu, der serveres for vores faste gæster. Spørg efter menuen  i receptionen, når I bestiller bord.