Få den bedste og hyggeligste introtur eller rustur på Sankt Helene i Tisvildeleje

Introtur på Sankt Helene i Tisvildeleje, er meget populært for alle videregående uddannelser at tage på. Sankt Helene har lagt hytter til mange af disse ture.

Som regel til gensidig glæde for begge parter. Vi tilbyder gode faciliteter til absolut rimelige priser. I kan spare tid på madlavning ved f.eks. at bestille middag hos os, men I kan også få det sociale aspekt med, ved at mødes over morgenbuffet- og frokostbuffet forberedelserne.

Kun 800 meter fra Sankt Helene ligger Tisvildeleje by med flere spisesteder, købmand, biograf og cafeer. På Sankt Helene bor I på et naturskønt område og kun 800 meter til nærmeste strand og hav og har alle muligheder for en badetur. Sankt Helene ligger kun 5 minutters gang fra toget, I står af på Godhavn Trinbræt, stoppet før endestation Tisvildeleje og går af stien til receptionen, hvor I henter jeres nøgler og er klar til introtur. Hytterne I bor i, ligger tættest på toget og stien som fører jer til byen.

Der er naturligvis et regelsæt for afholdelse af introtur på Sankt Helene i Tisvildeleje. På baggrund af vores erfaringer sørger vi for at levere et sæt obligatoriske sandwiches som kan nydes i fælleskøkkenet ved hytterne, så deltagerne med garanti også får mad under opholdet. I kan vælge at rengøre det hele selv eller købe jer til en rengøring – uanset vil der være hyttetjek ved afrejse, så alle er enige om at det der afleveres er i orden. Af største vigtighed er, at festen rykker inden døre efter kl. 23 af hensyn til centrets andre gæster og naboer.
Lad os give et tilbud på din uddannelsesinstitutions næste introtur eller rustur.

Introtur og rustur på Sankt Helene i Tisvildeleje

Send os jeres tanker om vi strikker noget sammen til jer


Når du er på introtur på Sankt Helene er du midt i naturen. Du er kun 800 meter fra vandet og Tisvildeleje by.

 

Send os en forespørgsel på din introtur.